Udruženja Srebreničana
0
Odgoda dženaze u Potočarima?
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej vi Srbijanci, sta kmizdite sad o vasim zrtvama, glupi ste, niste mislili na taj scenarij kad ste zapoceli rat, barbarski rat, placite nikog to ne zanima.
Najveci otpad na svijetu su vlasi=srbi!
Kazu da je zemlja oko Srebrenice plodna ko nidje! more bit da su je srbi dobro nadjubrili.
Ja kad sam bio mali sam up`o u bure sa rakijuuu!
@Srbin A sto se tice hrabrosti pokazaki ste je i pokazujete i dan danas,kukavice, jazavci i hijene,krijete se kukavice sve dok vas neko ne izda!Bijednici i kukavice et sta ste,hrabri ste samo na djecu,zene,starce i nenaoruzane,veliki junaci iz brabonjskih cvaraka! A sto se tice premjestavnja memorijala u Potocarima mozete sanjat,to je mjesto koje ce vas sramit dok postojite genocidaska fasisticak banda ubica,cio svijet zna ko ste i sta ste! Podrska svim zrtvama srbske genocidne fasisticke krvolocne sorte ubica! BiH4EVER!
\'\'Pravda za Srpske žrtve\'\',......Šugo jedan nauči se pisati prisvojne pridjeve po pravopisu srpskog jezika.
Naše majke ne hodaju zamotane i krezube po svijetu i dernjaju se. Naše majke oplakuju svoje najdraže same u svojim sobicama. Pravda za Srpske žrtve !
Je li me netko tražio?
@FLASH Nisam uopste spominjao ni Turke ni 500 godina, nego sam spomenuo \"pustolovine\" Nasera Orica po srpskim selima oko Srebrenice u periodu 92-95 ! I to u kontekstu provokacija koje si spominjao, a koje samo radjaju vece zlo ! Ali ti si vjerovatno jedan od onih kojem do svijesti ne dolaze srpske zrtve... A lako ih je naci i naci neke od clanova njihovih porodica ako ne vjerujes da postoje takvi !
nema rata dok amerikanac ne dozvoli,isto kao i poslednji put ,neka rata bolje mir
Dosta vas je vise Srbi....vrijeme je da opet zaratimo....ne moze vise ovako...
provjeri kod mame u sobi mozda sam navratio u prolazu.ali molim te nemoj hapsiti dok je ne usrecim.
..pa za pocetak mozete imati malo dostojanstva i precutati.. izgleda svi cekate neku vijest o masovnoj grobnici da se iskazete koliki ste srbi, i kako se treba osvetiti nekome za nesto ...svoje probleme s turcima rjesavajte u ankari i instambulu... a svi oni koji zasluzuju da budu procesuirani nek i budu...sud ce pokazati svoje... al za pocetak malo dostojanstva, i sucuti... jer ocigledno niko od vas nije vidio masovnu grobnicu, jer da ste vidjeil znali bi o cemu govorim
@FLASH Procitaj prvo komentar \"mudzahida\" pa onda nesto pricaj.... A za to kako kazes provociranje pa onda trazenje grobnica obrati se Naseru Oricu !!! Jedino sto je meni jos enigma je za koga je on odradio taj prljavi posao?
ti zbog prvog poluvrijemena sjedis u Danskoj ,a sad bi drugo :)) hvali ti raje il sta ?