Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se jedni te isti ljudi mjenjaju.🤮
Mijenjaju pardon🤗
@LicnaKarta umjeszo da izrode mladu porodicu ezo ti SDA i islamska zajednica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa da li ste vi normalni???!!! A toliko skolovane i obrazovane omladine propada u ovoj crnoj rupi, e je*o vam penzioner majku kroz majku ko ga postavi i cijeloj SDA!!!
Je li ovo diler ambasadora ili ambasador licno ;-) ? Jos penzionisan, zasto i kako ? Ne izgleda za penziju a jos manje za diplomatiju. Banana je ipak isuvise ozbiljn objekat za nasu diplomatiju.
Ma neka ga jos nije dovoljno nakro a i jos izgleda mladolik nek nasa omladina ide u njemacku
SDOooooooo
Nije on đada Baketa u trezoru čuvao tolike godine.
U SDA kriminalu, korupciji i nepotizmu je snaga.
To je ta napredna bosnjacka politika. blah.
Rotacije....
fuj...fuj...SDA ....KAKO VAS BOGA NIJE STRAH..U STA VI VJERUJETE OTPADAK LJUDSKOG RODA
I u kaburu on misli da će se moći okoristiti kao sda uhljeb
Umrijet ce u foteljama. Dokle vise
Nije ni logicno da mald covjek dodje na tu poziciju, ali nije ni logicno da lik u mirovini bude postavljen na takvo jendo mjesto gdje trrba da radi na dovlacenju investicija u zemlju ... pa malo jaci napor rizikuje mozd. Ili srcani udar . Sda ili neko drugi postavlja koga hoce i to je tako, stranacka uhljebljenja bez vezna u vremenu kad treba postavljati prodorne ljude bar srednje zivotne dobi.
Ako je Bakir I. mogao imenovati HANUMU za direktora KCUS_a, zašto ne bi mogao i Alijinog TELOHRANITELJA za AMBASADORA !!! Tako to ide kod Bakira, po zaslugama prema ALIJI !!!
SDA slogan unutar stranke "Radit ćeš dok ne krepaš"
Bravo, ovo ce za 15 godina biti normala, a za 30 nikoga nece moci ni imenovati, jer niko nece ni biti ovdje da bi mogao da ide...