Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki zlocin pocinjen sa bilo koje strane treba kazniti. Takodjer, treba razlikovati odbranu sopstvenog zivota, imovine od zlocina. Ovo sto je Ilija uradio nije zlocin, i zbog toga treba da ga oslobode... Cak ida isplate odstetu zbog provedenog vremena u zatvoru.
jedino pravedno rješenje za iliju je puštanje nevinog čovjeka iz zatvora na taj način bi se i srbija mogla malo \"izvaditi\" svi zajedno bosanci i hercegovci stisnimo palčeve za iliju i dočekajmo ga u tuzli kako on to zaslužuje zato ILIJA i porodica neka sačekaju još samo malo i eto njega svojoj kući svojoj bosni i hercegovini SRETNO ILIJA
Onom Sinanu Aliću,....Treba odlikovanje dodijeliti neko! Njegovo udruženje potpomoći maksimalno!
Ilija ljiljane nas, spremamo ti nezaboravan docek! U iscekivanju jos jedne velike pobjede nad smrdima, srdacno Vas Selamim.
E Bosno što si doživjela,da ti Srbija drži potuno nevine ljude u svom zatvoru.Ako bude i malo pravde u Srbiji Ilija bi se mogao naći u Tuzli u ponedjeljak navečer,Ilija dobro nams se vratio kući.Sretno Ilija.
Pero Ilija ti ga mami stjero !
To ti imaš neke dokaze koje sud nema? Ako imaš predoči ih sudu ako ne začepi labrnju.
U ponedeljak još jedna pobeda tj. šamar
Samo sloboda za Iliju, ostalo je samo politika! Ilija sretno za ponedjeljak !
I jedino pravedno rješenje za ljudinu, Ilija sretan ti dolazak u najljepši grad.
Sretno Ilija!
Sloboda ili Sloboda. Tuzlo spremaj doček.