Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne komentarišem ništa, u pregovorima sam sa redakcijom Klix-a.
Ko ovu marise?
Nasere heroju naš ne da jse!
Procitajte knjigu od Ibrana Mustafica o desavanjima u Srebrenici koji je inace Naserov Rodjak. Mnogi prezivjeli Srebrenicani jako dobro znaju sta je u ratnoj Srebrenici radio Naser sa svojom ekipom koju su tada zvali Naserovci.Cudno da do sada nije za to odgovarao, ali je amnestiran od Izetbegovica koji je pridao Srebrenicu za neki svoj visi cilj, a sto je fino objasnio Hakija Meholjic. Naser bi bez stranke SDA bio jedan obicni seljacic, sta je on to uradio bez stranke, koga je istukao sam
Burbon, Djiber i Agresor! Znate li vas trojica da su debili i idioti za vas izmislili pamet!? Ovakvi komentari su više nego dno dna (a malo ste i skrenuli s teme)
Agresorska stoka mislila da može izvršiti agresiju bez i jedne žrtve ,malo vas je pobio stoko četnička .
Klasicni ratni profiter i presudjeni kriminalac. Isto ko sto je stranka SDA odbranila BiH tako su nam ti isti krugovi medijski proizveli Nasera u heroja na nekom izmisljenom mitu, jer im treba da suti i da ih podrzava ko llukava majka Munira. izazvao Srbe jos od Kravice, a kada je trebalo narod braniti utekao sa lovom u Zenicu.Sad brani Podrinje u Sarajevskom naselju Bare i uziva u novcu koji je uzeo, a i sada ga uzima. Ali nisu Srbi budale
šta je ovo? gringu se bukvalno ne može dati pozitivan poen, kad kliknem na zeleno, u skoru izlazi minus??????
Nema smisla, sud je kao vaseer
vala ako nije lezao zbog rata,trebao je odlezati 500 godina zbog svega drugog......jedini i pravi Bosanski mafijas,ovo ostalo su qurci sve!!!Ja nisam musliman ali je heben!! pravi el comadante,i pojavom i stasom i skolom i izgledom.
@tata1igrice vojna skola da....vidi malo sta je bio u JNA. Nije nosao kanistere po rovu pa bio general!
Jel ova Lejla Čovketova?
Pravo se je nasikirao, čovjeku nasilu hoće da namjeste, ovo je vjerovatno zadnji put jer su điksoni smorili sa ovim montažama i propagandom..Vjerujem da se rtrs raduje jer mogu da lažu debile u genocidnoj o tome kako je Naser koljač i kako je ARBIH "takozvana" stvarno su srbi bizaran narod, ljudi te gledaju u oči i lažu te i još ti znaš da te lažu a oni samo dublje u laž upadaju.
@JaKraIjTvrtko Navedi jednu laž koju sam izrekao ali argumentuj da je laž ?
Hocu podmazane kuretine 😊ima li ko
joj kako me pali ovaj hladnokrvni pogled... pojeo bi je ko izbjeglica humantarnu
...meni je sva nekakva konjasta.
Ovaj muslimanski "heroj" je samo znao jadne babe i dede ubijat, a kad je dosao sratko ovaj pobjego
Naser Orić heroj Srebrenice !