Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUŽILAŠTVO JE UDRUŽENA UZP - GENOCIDNA ORGANIZACIJA KOJA POKUŠAVA DA PROMJENI KARAKTER RATA I DA ŽRTVE PRIKAŽE KAO ZLOČINCE!
srbi i hrvati smrde!
Ovo su autonomaši ocvikali mamu im
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je za samo dva dana prešao sa Armijom BiH 120 km, šta bi uradio za još sedam da ga ne zaustaviše? A takvih heroja je bilo još. https://www.youtube.com/watch?v=P5Lr4fhjHjY
trebaju svi odgovarati za AGRESIJU na moju zemlju SFRJ
Ključ, Sanski Most, Bosanski Petrovac itd nisu osvajani, nego oslobođeni !!
Dodik i Cavic predali tuzbu. rs 10 godina montirala i skupljala i lazne "dokaze " . Glavni i odgovorni u tuzilastvu i SIPA su srbi. Srbi hapse srbi vode istragu.. Haag i medjunarodni sudovi i nemoze nista da dokazu jer je casni 5 korpus branio narod od genocida i sada nam za to sude oni koji su nas ubijali ... Bosnjaci probudite se. Ostavite politiku izmedju sebe i ujedinimo se!!
Oni koji su nas u ratu ubijali danas nam sude.. Krivi smo sto nismo dozivjeli jos Srebrenica.. i opet se nadju bolesni "Bosnjaci" i pisu dezinfornacije i konspiracije" . A na Klixu ima i previse srba i hrvata koji pisu komentare i to nisu obicni gradjani vec blisko povezani sa vrhom rs poput Stenavdica.. Sve radi sirennja maspeopagandi i pranja mozga narodu..
@kivra Poput Stevandica...
SVE JE OVO PRIPREMLJENO U BG CENTRIMA MOCI BANU I SANU.TESKO CE BITI OVDJE IZACI NA KRAJ POSTENJU JER SE SVE POMINJU SUDIJE SA SRBSKIM PREFIKSOM.
Ovakvi se hapse i u zatvor trpaju a onaj iz cista mira ubije nekoga oslobode ga onaj vozio 100 na sat ubio djevojku pusten onaj takodje 100 na sat ubio 2 djevojke nista fuj drzavo hebem vam sve naopako, HEROJ A NE ZLOCINAC!!!!!!
Najbolje sinove ove zemlje nam hapse! Sta je trebalo, da strada 8736 civila kao u najvecoj KLAONICI u Evropi?! SRAM VAS BILO!!!!!!
Možete dovesti Boga oca da svjedoči, ali nećete Generala izjednačiti sa vašim četnicima i ustašama BAGRO jedna.
Sta je majke ti nasi su gledali 4 olimpijade u Hagu a ovome produzen pritvor.
Haman i ovu optužnicu pisali Čović i VUlin, ko protiv Orića Vućić i Čović
Sta si očekivao Crnaliću, fer i pošteno suđenje, isto koliko ste vi fer i pošteni. Vama je sve politički, kad borci traže registar i druga prava, kad se hapsi, kad se slavi, kad se pije... Zar nije advokat nakon hapšenja tražio dodatno vrijeme za odbranu? Igrate se mačke i miša, a da niste sigurni ko je ko ko u toj igri.
Uvijek frKa pred izbore- hahaha, oslobodive ih a nama pokusati promjeniti misljenje
Potpisi Alija,da je ko avlija. Tako se poturalo,,patriotama,,. Tako se pravdala izdaja najvećeg,,kukavicijeg jajeta, izdajnika i najvažnijeg tvorca genocidne RS,,bez cije izdaje i ,,potpisa,,nebi imali ovo sto danas imamo.Dabogda ti Alija i na ovom i na onom svijetu dao ,,dragi Allah,,sta zaslužuješ,i tebi i tvojoj porodici.😎
A pjevo je Dodji Lutko,da te vozi Dudko 🤣🤣🤣