Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buhuhuhuhuhuhuhhbjbbbbjuuhuhuhuhhhubhbhu. Plac tuga i crnilo zavilo kule mordorske. Koliko su ovo dana nepravedno zatvoreni. Nas mendela, i mendelu je zena zajebala. Radi slicnosti zvat cemo ga fahrundela, borac protiv aparthejda, zelio je da svi kriminalci imaju miran san, da mogu kod njega u hotel doci i svadbe praviti. Zelio je da pomiri sve kriminalce imao je san. Nas fahrundela. No kao i mendeli haman ce se pravda nakon 30 godina ukazati ako i tad za naseg fahrundelu ;)
Pa ovdje i najveci laik vidi da je rijec o kriminalnim djelima (na koji je samo nacin odlucio ko ce biti ambasador u Ljubljani je grozno) za koje bi u svakoj normalnoj drzavi slijedilo prvo: dozivotno udaljavanje iz javnog zivota, drugo: visegodisnja robija.
eee, al nismo mi normalna drzava - u tome i jest poenta.
oni ce i izaci dok ustavni sud odluci
Sta kaze Vasvija, kasnjenje je ocekivano i nije iznenadjena
radoncic je vazniji i od naroda,i od drzave,ako ga ne puste sve ce se raspasti,novinari su krivi za ovakav stav
Il' te kara il' te placa,trece nema
Sarkastican covjek
I sve je pijano i sve je gotovo!!! Naš je Željo prvi ponovo!!! Gotov je Fahraon Prvi.Ostala su jos trojica.Hvala vam za ovako dobre vijesti !
Tanka odbrana
bravo tuzilastvo. i podrska. i dajte ove ostale po redu
Nece Fahro napolje zaljubio se u Zenici,Bakir ljubomoran da ne bih Fahro naso novu ljubav pa hoce da mu se pridruzi i da koaliraju tamo.
Kuha, li se kuha......
bolje da mu pidžamu spreme.....
sto e ga i hadžijahic ispusiti.....onako dobar posao imao i sad nek ga hanuma izdržava :)
nek nam vrate elvisa, fahru i brus lia..
a evo im bakir i hanuma sebija
bolje mu pripremite vazelina
Jesi primijetio da na naslovnicama avaza nema vise da je nevin :D Ne moze se izgleda u kavezu dugo ostati nevin.