Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....hahahahaaa...koji bolid hebo te.....pa jarane, napravi svoje lično vijeće, pa nek' ti sudi....hahahaaaaa.....
Nesposobno tužilaštvo ni ovog kretena koji je pola sata pred cijelim svijetom glumio Bili Kida bandita ne može dovest do kraja procesa bez kardinalnih grešaka.
kako je počelo jošće mu dogurati maserku u zatvor naravno samo je treba naručiti preko odvjetnika.
Ubica zasluzuje da bude ubijen, ili da mu porodica zrtve trazi otkupninu, to ,cini mi se pise u prevudu Kur,ana. A posto je kod nas zakon takav kakav jeste, pitanje je hoce li biti 10 ili 15 godina u zatvoru.
znaci stoji kosonja nije prao kosu nikad,otkad je rodjen nije opro kosu
Vid mu kose, sigurno je narkoman
gdje ima ovo da jedan terorista zajebava 100 ljudi i 3 godine se sudi istom hoce ovo hoce ono jebite mu mater vise nabijte ga u zenicu na jedno 50 godina nek istrune
Po tome sto je u zrak digao 9 auta devastirao nekih 4-5 zgrada povrjedio 35 i ubio 4 ljudi? Ili je i ovo bilo u ime Allaha pa nije terorizam mozd, moze bit i to jelde krme ti mater sto te rodi ludog
Jos ce se i izvuci u ovoj usranoj drzavi...