Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo treba ukloniti nelegalno izgrađene objekte oko deponije. Drugo treba napraviti modernu spalionicu smeća i koristiti je za zagrijavanje grada.
Znas kolki bi racun za plin onda dosao ? Ne moze smeće samo goriti (ono bi samo tinjalo) treba imati konstantan plamen ili fen raspuhivac a kud bi sa stetnim gasovima, jednostavnije je rjesenje Naplacivati otpad po kesi pa bi i narod pripazio sta baca i onda bi sam poceo reciklirati.
@iamwho Slažem se, ali treba prvo da postoji ekološka svijest, a većina naroda u BiH je nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reciklaza je ovdje strana rijec..
vozac u komunalnom ima platu preko 1300 KM, a za ulaganje u deponiju nemaju pare
Na deponiji smeca je ostalo mnostvo zakopanih leseva iz proslog rata. Obicni gradjani su to znali i niko ih nije organizovao da bi se to zataskalo, posljedice otkrivanja leseva nisu isle u prilog naciji, kao ni cijeloj Bih. Smijesno je obrazlozenje da se narod spontano okupio, sta narod boli briga za smece gdje ce ga voziti, ali itinu treba sakriti duboko ispod plohe.
Molba redovnog korisnika komunlanih usluga: Nek konačno ponesu na smeteljište kompletno kantonalno tužilaštvo, upravu policije i skupštinu kantona Sarajevo. TAmo im je mjesto !
jest ba, uščulo se ko ćenifa
UZMI LOPATU I RASTJERAJ TA GOVNA NEK LJUDI RADE SVOJ POSAO -_- I UBUDUCE NEMOJ GRADITI KUCU BLIZU DEPONIJE AKO SI IMALO PAMETAN LOGICNO DEPONIJA SMRAD NEKA LOGIKA
ti garant radis u komunalnom, smetljaru jedan
@semir.leon Hajde što rade u komunalnom, nego oni sebe smatraju jako bitnim društvenim činbenicima.Kako drugačije tumačiti prisustvo uposlenika Rada na deponiji nego kao namjeru da izvrše pritisak na ljude koji su blokirali deponiju. Vrlo lako je moglo doći do incidenta između uposlenika Rada i lokalnog stanovništva. Ovdje je prisutna manipulacija sa svih strana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko jos gradi kuce pored deponije stare boga pitaj koliko i onda kaze sklonite deponiju
sta ti znas smradu jedan koliko je sta staro, pamtim naselje u donjem buca potoku, a za mijesto na kojem se sad nalazi deponija nije bio cak nikakav put
vidi dine vidi mu kaputa
Sve se nema,a kaputi se nosaju :)
Drago mi je sto se SDA masinerija gusi u svom smradu,glasali ste udisite...
Sve je to okej, ali pogledaj ti ovih faca sto protestuju ..
Premijer ruke u đepove
kopajte dublje kao svugdje u svijetu
Lik sa slike 18 je glavni mutikaša.Koliko košta njegova fotelja?
uprolazu@ znas ti dobro ko je org.lik koji kaze da se od 2011 neodlaze smece kako treba a tek sada pametuje prcko-efendic sto je sutio do sad?
Kako smo u ratu 1992-1995 sve reciklirali nije bilo otpada ! Jednostavnije je rjesenje Naplacivati otpad po kesi pa bi i narod pripazio sta baca i onda bi sam poceo reciklirati.
a kako bi ti reciklirao? (ne napadam te, samo me zanima odgovor ako ti nije frka)
@stopNacionalizmu Vec sam to radio, hrana, oguljina, olupina i sl. na jednu stranu to je bio otpad moze se iskoristiti karton, plastika, staklo, kese, guma druga elektronika, kabasti otpad ... a ne kod nas se sve zajedno u istu kesu stavlja Hrana, staklo, cizme, potkosulja, pelene, željezo isl. ili se stavlja kesa u kesu pa sve u veliku kesu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NA zabranu dovoza smeća, zavrnut im vodu ! ZAšto Pa i vako im je noću zavrnuta ?? I noću i danju !! :)