Društvo za ugrožene narode
0
Odbiti zahtjev Biljane Plavšić za pomilovanje
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boss,nece Hare da se prlja bolan,posle ga nicim ne bi mogli oprati i ni dezinfikovati.Drago mi je sto ova mrcina ostaje iza brave,a kad istekne vrijeme zatvorske kazne nadam se da ce dan prije izlaska odapeti,pa da nikad vise sunce ne vidi i ljepotu slobode ne osjeti. LOL ti si fakat neki u glavu bolestan tip.Mora da te jadovan pogresno medicinirao!:P
@LOL;sta ti HOCES vucibatino vlaska ,jebala ti ova fuksa mamu fuksu!!!!!
Jalovusa ga primila od Dodicka, mora da joj je prahnulo da se opet vide. SVINJA MANIJACKA
Matora dobra jos treba je Hare kresnuti,hehehe nas Hare sta cekas posjeti ovu bestiju.
sta ocete vise od ove sirote zene.sto ste svi napali na nju ?nije imala nikakav uticaj na desavanja u toku rata u bih.ostavite ju na miru, vucibatine jedne.
Šta će sada drolja četnička stara usjedilačka ? Nema više Bošnjaka iz Hrasnice da je handri pa malo je ronhil podsjetio na ta davna vremena.Samo mislim da je jako loš u sexsu medicinski. Prvo visok je on mali,drugo glava ga boli/lud i ima problema sa tintarom/ to je glavno za sex i treće kome bi se digao na četnikulju nerotkinju staru zvaljavu. Nema stara kurvo ubio ti se onaj mali Šekspir/koljević/ koji te u ratu tamanio ostaće ti samo da se sjećaš TURČINA velika k.....a.
vidi joj glave,fuksa prava, picka joj materina vlaska!!!!!!
Kurvetina neka krepa medzu Stakorima Hajde makar je primila metak od dodika frajera nemoz covjek nistani bolje naci