Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo zesca namjestaljka. Inace ta policija i sudstvo u Sredn***snaskom Kantonu je veoma zaista . Korumpirao sve i kabadahije kolo vode . Misli da je ovaj Causevic nevin a da sa islamskim terorizmom ima veze ko Djuro Pucar Stari sa curlingom
Jak mu je odvjetnik ... šta kaže " nije imao nikakvog razloga da počini kazneno djelo " ...? ? ? Pa sjetim ti se ženskog roditelja, reci nam kojem to kriminalcu treba razlog da bude kriminalac . . . ???
Nakon sto je ususkao optuzenog, cuvar je na prstima napustio celiju i advokatu tihim glasom rekao: "Psssst, Hare pajki"
"Pusti me da spavam..."? I sta je cuvar rekao na to, "OK"? Pokusavam zamisliti da je ovo rekao u Titinoj Jugoslaviji sta bi mu na to "odgovorili".