Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najiskrenije zelje da slobodu nikad ne docekas !!!
CRKNI DUŠMANINE...
uz činjenicu da su bile dobro naor.užane, muslimanske snage bile i daleko brojnije od srpskih 4.000 naspram 1500 što je, uz pogodnosti terena oko Srebrenice, trebalo da omogući uspešnu odbranu enklave Umesto toga, iako su im holandske snage dale pristup uskladištenom or.užju radi odbrane, bosansko-muslimanske snage su rešile da izvrše proboj srpskih linija, što je daleko rizičnija vojna operacija nego odbrana utvrđenog položaja. Uz to, prema debrifingu holandskih snaga posle pada Srebrenice, „u vreme kada su se izbeglice kretale iz Srebrenice prema Potočarima, osoblje holandskog bataljona zabezeknula je činjenica da su mladi muškarci prepuštali žene, decu i ostarele sudbini. Oni su to smatrali kukavičkim činom\". Drugim rečima, muslimanski borci su prepustili svoju nejač srpskim snagama, koje su ih, kako se ispostavilo, bezbedno sprovele u ruke UN.
Krmka samo u zatvor i ne pustati
bože što li ga ne pustiše ma čovek ni kriv ni dužan sedi u prdekani crkni dušmane sjeme ti se zatrlo
SRKNI U NAJGORIM MUKAMA ZVJERI KRVOLOCNA...!!! SJEME SE ZATRLO SVIMA KO TI...!!!
Trebamo unistiti sve,ama bas sve, sto su izrodili ovi geno-cidni mons-trumi.
@ adi - pa nije ništa slagao..
Neka istrune u zatvoru g.ovno genocidno
Ja bih ga pustijo ali U TAMNICU.....
Sjecam se njegove izjave za radio (S.Europu) kad je izjavio ratne 1994.godine. Mi srbi odradzujemo prljav posao u Bosni za Europu.
i opet 11. i opet kisa, JA RAHMAN
jel ovo počeo da kreše obrve il je photoshop
kad se sjetim hapšenja ovog \"srpskog heroja\"... pokupi ga IFOR sa kauča neke pljave v.l.a.š.k.e kuće,pokriven onom konjskom dekom... pravi k.a.r.i.n.a.š s.r.p.s.k.i
pa ne mogu svi biti fahrini jarani...
Teorija urodjenog kriminalca je pala ali je teorija urodjenog genocidasa potvrdjena.
Zamijeni ga sa Dodikom