Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Stocani, treba da vam je neizmjerno drago sto ovaj covjek, nasilnik, nacionalista i tipicni seljak ne moze biti nacelnik. Sta ce vam on? Stocu treba covjek sirokih pogleda i edukovanog, a takvog imaju sigurno, pa bilo koje nacionalnosti da je, nek bude ponosni Stocanin i nek voli, uvazava i postuje sve Stocane. Sretno
Bošnjak sam al nek su skinuli ovog kretena kad se samo sjetim fotografija po novinama i portalima papak đipa parkirao redovno na trotoarima i uslikan đip pored vječne vatre i nikom ništa.Da ne govorim o njegovom riječniku meni se čini da ima završenu samo osnovnu?????ili je ono" možeš otiči sa sela al selo iz tebe nikad."
Ove bosnje guzi ko stigne narocito braca sto su vezi zastave.
Ustaše djeluju legalno kroz pravni sistem BiH.
Zelimir Rebac i Gojko Mandic bili su kljucni svjedoci u predmetu protiv Covica i Lijanovica. Obojica su izvrsili samoubistvo. Jedan je bio direktor Carinske uprave Federacije BiH, a drugi direktor Carinske uprave Mostar. Samoubistvo=ubistvo! Niko nikad nije odgovarao za ovo, zasto se ovo ne istrazi?
skidaj sve, nek vidi cijeli svijet kako šaka Hrvata udara
dokaz da ne mozes protiv kriminala u ovoj drzavi inace si skinut...u svakom smislu
Jesu li Hrvati trebali fizički prekinuti izbore u Busovaći, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku?
ahahhaa balincad na apratima i to iz dana u dan, zapravo se ne skidaju jos od rezolucije koju su popusili kada su Rusi rekli njet.
Bravo,sad odrzati demokratske izbore u Stocu,uz jaku strazu policije.
Bakire, sada je dara prevršila mjeru! Vidi šta ćeš sa sobom! Ako te ne odkaće SDA-ovce od izbora u 2018 nemate ništa. Želimo vam sretan nestanak! Fuj Stoko prodana!
Bakire, sada je dara prevršila mjeru! Vidi šta ćeš sa sobom! Ako te ne odkaće SDA-ovce od izbora u 2018 nemate ništa. Želimo vam sretan nestanak! Fuj Stoko prodana!
Ide ovo na raspad BiH, nema druge. Neisplati se vise svadjati ni skim.
Srbi i Hrvati će to jedva dočekati. A raspad BiH je krenuo od smjene 2 Hrvatska člana predsjedništva i od 2 puta ne legalnog predsjednika Komšića!
pa raspadu najviše vodi sda sa svojom politikom,i rasprodajom zemlje a e arapima, Neznam koji zakoni se poštuju na ilidži, nebi mi iznenadilo da proglase islamsku državu na ilidži.
Jao sto je HDZ postao radikalan.
Šta ovaj držač kišobrana hoće?
Fašistička vlast u Stocu.
Politika=sud= septička jama.