Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo je jednostavno, treba zakonom dozvoliti snimanje protuzakonskih radnji i korupcije i to kao dokaz prihvatati na suďenjima bilo koga.
A sta je sa onim zubatim smradom? Onaj koji ne zna 2 rijeci izgovoriti. On dobi funkciji od Dodika Nista tuzba, odgovaranje za primanje mita. Ej, drzavo!
Liku treba dati orden,da njega nije bilo nikad nebi saznali za aferu..Puno podrška 💪🇧🇦
Potkuj me care!
Čestitke!
Kedna od rijetkih postenih odlula Suda
Napokon nesto normalno iz tuzilastva BiH.
ovo ti naš državni pravosudni instrument poručuje svim poštenim, ako otkriješ nešto ilegalno i prezentuješ to javnosti, naje*o si ko sivi... bravo tužilaštvo i sudstvo.
I tako se Tegeltija briše iz kompletnog slučaja. 😏
da nije pao potkovni vjerovatno bi nahebo...
koje sada ovde pametan. covjek snimamo bez ovlastenja i to sam potvrdio i dao snimku a oni kao sada kazu nemaju dokaze da je snimao . moj nermine neka ti je bog u pomoci sa tim tuzilastvom
Svakim danom se dokazuje da u ovakvoj sistemu, PRAVOSUĐE je RAK RANA !!! Ništa ovdje ne ŠTIMA, ni kvalitetna OPTUŽNICA, ni kvalitetna PRESUDA !!! Kao da STUDENTI bez POSLIJEDICA, vježbaju kako to NE TREBA da bude !!!
Sta reci? Koju posluku porati? Kome? 🤣
Jadna drzava.Kriminal prijaviti kriminalcima?
Evo sad da znam za bilo kakav kriminal znači ne bih prijavio A čemu broj krimolovci kome mažu oči