Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smeće nam nije potrebno, ostavite to kod vas neka vašu žemlju kontaminira nakon krepavanja.
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
Za pametne ovo je nacističko-fundamentalna ubojica prve klase. Za budale, ovo je herojčina i po... Jedno je sigurno, da je Srpski narod davno izgubio kompas svog djelovanja i da ga predvode ovakve kreature. Zanimljivo kako nekad od časnog i poštenog naroda, Srbi se srozaše na najniže grane civilizacijskih tekovina. A kako stvari stoje, izgleda da će ići i niže od toga. Žalosno ali svakako pokazatelj psihičkog stanja i percepcije realnosti tog naroda.
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Radivoje nije ti lose ni u zatvori.. sta ces napolju?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
pamtite Bosnjaci genocide u Prijedoru i Srebrenici i ne zaboravljajte,pricajte djeci ,unucima ,ko su krvnici i ko su bile nase komsije,ne nasjedajte i ne zaposljavajte djecu zlikovaca,nek zive u svom toru i daleko im kuca od nase
kme kme
Prava Srpska seljaćka primitivna glavurda
Radivoje je dobar čovjek i pravi vojnik. Mnogo je učinio za Srpsku i njegov narod mu to nikada neće zaboraviti! Hvala komadante!
Tako je prvo vam za svaki slučaj razoružaju protivnike a onda serpski heroji nastupaju.Sada je malo drugačije i zato kapak,naljutičete nas ba.
samo pogledati snimke izvlacenje muslimana iz srebrenice..svi u uniformama i naoružani puskama nozevima bombama macetam..prqvi talibani
Sad su Servi šokirani.Milomir Marić im svakodnevno javlja da je dokazano da Servi nisu vršili zločine a pogotovu ne genocid u Srebrenici a sad ovo.Još ako se utvrdi da Isus nije bio Servin i da Biblija nije napisana na Servskom jeziku počeće masovna samoubistva u Serviji.
Mašala! Neka se za'vali advokatima svog đenerala i precednika koji su se zadnja dva mjeseca svesrdno trudili da raspizde Merona.
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Hoće li biti zločinac i kad izađe?
struho dabogda u zatvoru. taj divljak ne pokazuje ni trunke kajanja. on se diči genocidom kao i ostala mu bratija..genocidna tvorevina je jedan veliki skup ološa i ništa više.
Da li Naser Orić treba da truhne jer je saučesnik u događanjima vezano za Srebrenicu? Pobegao iz Srebrenice a nije ostao da brani svoje ljude i civile, znači da je saučesnik nego šta drugo! Nije ostao da spreči zločine, znači da ga treba osuditi kao Srbiju npr što je Hag osudio jer nije sprečila!
@husar vi biste najsretniji bili da ste mogli kako i njega smaknuti..za vas je dokazano ko ste i sta ste mada znam to i bez toga..moje je samo da budem na oprezu da se ne ponovi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)