Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ganicu povedi nas u borbu za oslobodjenje bosne, izvrsimo drzavni udar i srusimo republiku genocida.... zatim provesti referendum sa pitanjima koje za da se bosna i hercegovina samo zove bosna? drugo pitanje da li se osjecate kao bosanac? i trece pitanje ako ste protiv drzave bosne kad je moguce da je napustite i koliko vam goriva za vas traktor treba do nove destinacije? svi troskovi bice placeni iz kase drzavne banke bosne i budzeta namjenjenog za povratak izbjeglica....
JEL OVO SVE POBUDALILO: MA LJUDI FRAJER PARE...VILU SVE OTEO A SAD JE NARODNI HEROJ 3milona maraka od TWRA i bog zna sta jos .... A gdje nam je obraz ako boga znate...sad i lopove slavimo....FUJ
@zbunjenom spiglu etc Oko 10 sati sam napisao dva odgovora, da ne mislite da ste me kao nesto argumentima pobijedili. Vasa argumentacija je NULA, kad vam covjek nesto fino objasni vi se uhvatite za totalnu drugu stvar, krenete sa vrijedjanjem, prijetnjama. Komentari nisu objavljeni jer, kada su u pitanju pojedine \"skakljive teme pojedinim internet provajderima je onemogucen pristup na sa-x. A sada cu ukratko sloziti ta dva odgovora u jedan, mada mi se neda prepisavati vise. Nemojte glumiti neku silu, da ne bih copy/paste doors-ov posljednji komentar.
\"moj ti je prijedlog da predjes na indicu canabis(vutru,halugu,domacicu) bice ti bolje !!!!\" potpisujem
Da me doors zabunom ne uvrsti medju isto kao on, da razjasnim da ja takvima koji bi sve skracivali nemam sta poruciti. Njih treba po skracenom postupku rijesiti.
@spigl0 Da parafraziram...100% bih podrzao tvoju borbu, a onima sto bi sve nesto skracivali od tola do nasih zivota nemam nista poruciti. Ocigledno nemaju ni doors i neko. Ni jedan se nije potrudio odgovoriti na tvoje pitanje cije su predrasude najvece. Zna se da je sutnja znak odobravanja.
@Zbunjen Ode ovaj neko na jaciju, a i doors za njim. Odoh i ja prijatelju da se izborim da zadrzim koliko-toliko pristojan zivot s nadom da cu biti sto dalje od svojih sugradjana koji su sretni da se bore za svoje ciljeve, ma koliko zivota time skratili.
@ doors doors:\" Od.... .. .... ne...... !!!!!!! S....,...,...,...i ???O ...... .. ....... . ...... . .. ......., -......p. G..... i ..... .. \"........\"- . ........ !!!\" Kad smo vec kod \"prostih\" recenica, stvarno nemam sta dodati. Ako ti je to Arzijina gramatika, sretan sam sto sam \"nepismen\".
@Zbunjen Nemoj mu, molim te, obracati paznju na mene. Ako baci pogled na mene opet cu se razbit. I spigl0 ima granicu dokle moze nesto podnijeti!
@spigl0 Haha jesi vidio kako on nama na brzinu odgovori i ode klanjat jaciju? Sam je rekao d asi je napravio pristojan zivot, pa mora da drzi poslovne kontakte. P.S. Kako nije skontao ironiju tvog nika. Svako u ogledalu ili spigli vidi sopstvei odraz!
Kako me coek razbi! Moro sam promijeniti nik u spigl0!
Jugoslavija je m.r.t.v.a.! Zi Fila Jugoslavija (u malom)! P.S. Razbi me coek, a ne skonta da je to sedam godina nesrece.
Pa vidis da je covjek optimist. :-)
@ @neko A to je onaj \"Bosna Bosancima\"....a nekad je bilo Japan Japancima, Njemacka Njemcima. Ili EIN REICH, EIN VOLK, EIN FUHRER! Ili ko nije s nama dobice metak! Ili nepriznavanje/unistavanje identiteta! Vidim da se momak uzivio u bosno-hercegovstvo pod parolom - FUHRER DENKT FUR DICH. Probao je to i Leka Rankovic i izvjesni Slobo. E bas ti hvala jarane, sto si me prosvijetlio. Ako ovima nabrojanim nije uspjelo, a sto li ovaj neko misli da ce njima?
@zbunjen @ogledalce Namjerno ili slucajno se pravite naivni i glumite neku duhovitost. Ovim komentarima pokazujete da ste na nivou onih iz Maoce. Uzivajte u svom neznanju, lijep je dan!