Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije rata opet rat. Sude nam sto smo se branili….
Za odbranu zemlje UJEDINIMO SE!
Allahu ekbar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podrska!
Kad ce biti uhapseni ovi tuzioci?
Tekbiiiir!! Allahu ekbar!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O mamicu vam opalim, što ne tužitelj i ne ganjate one što su zatirali djecu od par mjeseci pa dalje. Sada bi trebalo sudit svakom ko je i zehru upro u dušu žrtvama.
MARIJANA ČOBOVIĆ – TUŽITELJ TUŽITELJSTVA BiH Rođena je 1980. godine u Sarajevu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2004. godine. U Osnovnom sudu u Sokocu je obavljala vježbenički staž, a nakon položenog pravosudnog ispita 2007.
MARIJANA ČOBOVIĆ Rođena je 1980. godine u Sarajevu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2004. godine. U Osnovnom sudu u Sokocu je obavljala vježbenički staž, a nakon položenog pravosudnog ispita 2007. godine obavljala je poslove stručnog suradnika u Tužiteljstvu BiH sve do 2011. godine, kada je imenovana za suca u Općinskom sudu u Sarajevu.
Tužiteljica Tužilaštva Bosne i Hercegovine Vedrana Mijović rođena je 1978. godine u Sarajevu. Diplomirala je 2001. godine na Palama na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a pravosudni ispit je položila 2004. godine. Pravosudnu karijeru je započela u Osnovnom sudu u Rogatici kao sudijska pripravnica da bi potom počela raditi kao inspektorica u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske
napijte se Atifu sa donje pipe!
Sve je ovo Marfijevo maslo, kao što je i Kajgana njegovo maslo!
Dudlaj ga Dudakovicu
Ko su ti tužioci. Oni imaju previše dokaza za Dodika , a ne rade svoj posao. Da se neko ko Bošnjak ponaša kao Dodik već bi bio u zatvoru. Jel se takvo ponašanje može tolerisati. Ovo je ratno stanje . Ovo je nastavak genocida. Nažalost u BiH tužilaštvu su postavljene osobe koje imaju genocidne namjere i uništavanje BiH kroz njene institucije. Sud I tužilaštvo ako bude pod kontrolom Dodika I Čovića odnosno Bg i Zg nema više Bosne. Vlast je odgovornost, a ne borba za fotelje.
Jebote cuj Abdic svjedok hahahahahaha
Generale nas svi smo uz tebe
Podrška za jednog od najvećih sinova 🇧🇦
Kakva glupost,znaci ako si nekog ili nesto branio mozes da cinis ratne zlocine????Po kojem to ratnom pravu,imaju snimci kako naredjuje da se ljudi ubijaju i da se pali imovina....cak sta vise podstrekava ubistva i paljenja sepskih sela....dugorocna robija ako je pravde i boga!!!!
Kajganicu jesi li ti ovo naradio ?
psi zlocinacki, koljaci djece, silovatelji i zadnji šljam po Smrdskoj hodaju slobodni ili ih krije DB Srbije u Srbiji. Al zato će godinama pamet razvlačiti po sudovima našim časnim generalima i Armiji RBiH. Nemaju niti jedan dokaz, i svi to znaju. Allah sve vidi i zna. Samo sabur
IEU može da uredi i sud kao i političare koji rade nazadak u državi, ali očito prave se ludi, kao dogovorite se, ovo ono, ustvari EU odugovlači sa svim i ko fol rade da BiH uđe u EU, ali očito ne žele