Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yeah, fuck SNSD!
Upravo tako,fuck them! Opstrukcija i lopovluk je maksimum njihovih političkih sposobnosti.
Ovo je super ako Dodiku netreba MMF za plate administraciji ,još manje treba Federaciji . Nije ni ovo loše da se ovo desi jer RS bez MMF-a ide u stečaj. Kad Dodik zatraži sjednicu onda obavezno SDA nesmije pristati Tako se sa njima treba boriti u miru.
Jest upravu si ali zadnji put je Bakir otrcao Dodiku na noge u kafanu u Lukavicu i sve mu dopustio. Kako da mi to sad razumimo??? Ja ne razumijem!
Pa Zuti je vec Mongoloidu (Fadil) hotel rezerviso' u Banja Luci za 09.03 da moli i prosi potpis od krmka za kredit mmf-a.Zapamti ovaj komentar nije daleko 3 dana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi koji bojkotuju i ne prisustvuju državnom parlamentu, pod hitno obustaviti novčana primanja i to za mjesec u kom nisu prisustvovali i svima onim koji prisustvuju a ignorišu rad parlamenta.
Gledam neku emisiju na rtrs, pa koje je novinarsko smeće ova(j) vanja furtula, imaju pravo iz sds-a sve što kažu za ovu televiziju.
SNSD vise niko ne jebe ni za sta.Tako je odavno trebalo biti.
Nejasno je zašto ne bi bila održana, zato jer BAkir neće da da ostavku ?? Eh, svašta.
znaci, dzabe cete da krecite sutra jer dnevni red nece biti usvojen bez SDS-a i Mileta sto i jeste blokada sam se ne zove tako.Nije sija nego vrat.Mile majstore pa ti si Bog
Djikane protjerati na Sibir i mirna Europa.
Đikani rođeni luzeri, taslači ih ko stigne, since Ottoman empire! :P
Dodiku i SNSDu izgleda jos nije niko reko da su politicki umrli i da sas sljede sudski postupci.
Ovo je dobro neka ga handre njegovi, treba mu stati malo na rep.
Vanja Furtula na aparatima
@percepcija recepcije Špicava prostitutka. 😀