Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor sa 3500 KM plate više vodi računa o svojoj izbornoj kampanji, nego o studentima. Profesori više vode računa i zagovaraju preko facebook-a da bude online nastava, a svakako ih nema na fakultetu. Profesori tezgare po projrktima i zarađuju pare sa strane, a plata je za džeparac
@jusuf.jusic.940 UNTZ je propast i javašluk kakvog nema. kao redovan student na budžetu platiš 204KM (ako nisi na budžetu onda plaćaš boga oca) jednu studijsku godinu i u te 204KM ili koliko te već košta, ovisno od statusa, ti nije uračunato NIŠTA. upisni materijal svaki semestar plaćaš, potvrda se u skriptarinici naplaćuje 1KM, prijava za ispit se naplaćuje 0.50KM, ako obnavljaš godinu onda svaki ispit plaćaš 30KM. o kopiranju materijala na fakultetu da ne govorim.
Nemaju para za strucne ekskurzije na tehnickim fakultetima. Mi studenti morali skupljat po cenera dva za gorivo i smjestaj. A upnu se na ispiti kao da su struju izmislili...
jasmin i esdepe uz podrsku kuke i pda oleolee
Katastrofalan rezultat ali menadzment ostaje isti. To je realnost BiH u kojoj je bitno stranacka pripadnost a ne znanje.
Tuzlanski univezitet je seljački . Prebacio se na Sarajevski univezitet i završio ga bez problema. U Tuzli profesori ko sveci ne možeš da dođeš do njih. Zakažu na ispit i jednostavno se ne pojave to mi se u Sarajevu nije nikada desilo. Peticija za zatvaranje seljačkog Univerziteta Tuzla .
Kaze se “sarajevski” bacheloru
Kad podrinjci upravljaju tako ti je to. Kaj se tu pak moze
Zbog pojedinih profesora na Pravnom fakultetu studeti se vise tu ne upisuju, glume bozanstva, dolaze kad hoce, bahate se nad sirotinjom, a sad se upisalo 10 studenata.
UNTZ je propast i javašluk kakvog nema. kao redovan student na budžetu platiš 204KM (ako nisi na budžetu onda plaćaš boga oca) jednu studijsku godinu i u te 204KM ili koliko te već košta, ovisno od statusa, ti nije uračunato NIŠTA. upisni materijal svaki semestar plaćaš, potvrda se u skriptarinici naplaćuje 1KM, prijava za ispit se naplaćuje 0.50KM, ako obnavljaš godinu onda svaki ispit plaćaš 30KM. o kopiranju materijala na fakultetu da ne govorim.
Još malo u Tuzli ćeš moći samo na privatni fakultet hahah Šta se tu radi pojma nemate, kakvi mamlazi od profesora i asistenata rade dobro je da još uvijek postoje. A s obzirom na odliv stanovništva trebaju bit sretni da u bliskoj budućnosti imaju studenate.
pa normalno kad je svaka generacija posle 1998.glupa,da ne kazem retardirana
Pa kanton je bio okupiran gotovo dvije godine od strane osuđivanog kriminalca i njegovih sljedbenika koji su čak i napravili stranku koja sa zvala PDA! Kada tome dodate onog smrada Radončića nije univerzitet ni imao šanse za nešto bolje a teško da ga SDA i Bijedićevi levati mogu izčupati
Tako i treba. Pojedini profesori su bili bahati kao da su nezamjenjivi. Eto, ipak nisu.
Ima li išta da ide kako treba, sve crnjaci.
Možel gore jel vladajući, jel dosta lopovluka i nerada, jestel svjesni kojim putem ide ova zemlja, bravo političari svaka čast hajduci