Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlaska svINJA
Tako treba premijeru samo čvrst stav, nedaj Srpsku Republiku.
Genocidni lopove i fasisto slaktasa ti si bijedni genocidasu ZABORAVIO NAJLAVNIJE A TO JE DA TI PRESTAVLJAS KRVOLOCNE HORDE UBICA I CIJELA TVOJA GENOCIDNA KRVOLOCNA BRATIJA!!!! BIH4EVER!
Zivjela Herceg Bosna I Republika Srpska u jedinstvenoj i nedjeljivoj Bosni i Hercegovini. Svi zadovoljni. Idemo dalje.
Uredu,moja je cijela Bosna i Hercegovina !
Tako je precijednice...zivjela Republika Srpska....necemo nista sa obrezanim....svakom svoje....
Zivio Dodik! Pozdrac od BiH Hrvata
dodo dodji kod nas da vidis kako se pravi drzava u drzavi hahahahaha
@ \"Aleksa\" Mi znamo sudbu i sve što nas čeka, No strah nam neće zalediti grudi! Volovi jaram trpe, a ne ljudi, - Bog je slobodu dao za čovjeka. Snaga je naša planinska rijeka, Nju neće nigdje ustaviti niko! Narod je ovaj umirati sviko - U svojoj smrti da nađe lijeka. Mi svoj put znamo, put bogočovjeka, I silom, kao planinska rijeka, Svi ćemo poći preko oštra kama! Sve tako dalje, tamo, do Golgote, I kad nam muške uzmete živote, Grobovi naši boriće se s vama! Aleksa Šantić, 1906.
Dodik nije lud. Vidi sta se desava sa Hrvatima kojih nigdje nema a i kojih je svakim danom sve manje. Bosnjaci ih preglasavaju kako stignu. Prihvatanje ovih promjena bi bio uvod ka totalnoj politickoj dominaciji Bosnjaka iza krinke gradjanske drzave gdje bi po principu majoriteta imali sve bitne odluke u svojim rukama. Sve dok narod razmislja i glasa po nacionalnoj pripadnosti (svaka ovcica svom stadu) ove promjene su neprihvatljive za Rep. Srpsku i Srbe a i za Hrvate samo stu su Hrvati neimanjem svog entiteta sami sebi iskopali rupu iz koje prakticki nema izlaza. Preglasani su i omalovazani na svakom koraku.
@Beograd Dobro pitanje, iako odvajanje delova Srbije se cini nerelno, treba razmisljati kakva bi onda nastala situacija,Srbija nije samoodrziva, morala bi da se pripoji RUSIJI, ali problem je KOSOVO I SANDZAK, ne postoji kompaktna teritorija. Srbi i bi ostali na maloj teritoriji, ali u najznacajnijim gradovima. Integracija sa Rusijom bi isla sporo, treba stvoriti jedan sistem, i poreski, i valutni, i politicki...Da su Albanci pametni pustili bi Kosovo na miru, ovako mu dajete paznju svaki dan Ono sto bi bilo dobro kod podele Srbije je sto konacno politicari ne bi imali na koga da se vade, u ovakvoj konstalaciji uvek neko drugi ce biti kriv, to je sizofrena situacija, i nije nikakvo resenje.
@SHicko dobra ti ona rijec POSRENO i jeste sve POSRANO kada je dodik u pitanju
normalno da ce ga sve odbija jer je naucio da sve bude po njegovom
Tebalo bi sve pakete odbiti na taj nacin smo omogucili da vjecno sjedimo tu gdje sjedimo
srbi nije ovo 92. sad smo naoruzani do zuba. imamo nosace avijona, krstarice, topovnjace, presretace, razarace, nuklearne podmornice, tenkove, vbr-ove, tomahavk rakete, scud-ove, dzamija rakete, visegodisnje zalihe kljukuse i ovcijeg loja. itd... da ne nabrajam vise to je vojna tajna.