Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad čitam ove otužne postove pune mržnje, utjehu mi pruži pomisao na vaše male, prazne, besmislene živote koje pokušavate ispuniti pljuvanjem svega što nije kao vi, stvarajući sebi iluziju o vlastitoj važnosti. Vi ste sami sebi najbolja i najpravednija kazna
@ to što je NS dobila malo glasova kao i ostale lijevo orijentirane opcije jasno ti govori da u BIH još nije stiglo 21. st.
Nema to veze sa stoljećem nego sa riješavanjem temelja države, a to su nacionalna pitanja u BiH. Dok se to ne riješi nećemo se pomaknuti s mrtve točke, kao i prethodnih 15 godina.
ko te bolan šta pita
Hdz nije bio na vlasti u Sarajevu, Tuzli, Zenici ali su najviše stradali i najviše prognani tamo gdje je u Bih bio HDZ tamo su i ostali i danas žive to je istina
Muslimani pričaju o izbjeglim hrvatima iz posavine ali najveći progon su doživili u glavnom gradu bih koji se diči multietičnosti i danas su u tom glavnom gradu bih hrvati progonjeni a vi hoćete na silu da ga volimo a u njemu nam nedate živjeti progonite nas, samo hoćete uzeti porez od hrvata kako bi muslimani mogli živjeti u Sarajevu a sva državna administracija je u bih ali hrvati tu nemogu raditi ali bi morali voliti tu administraciju tolika pokvarenost od muslimanske politike od bih
cuj oni odbacuju nesto.. pa koga zanima sta vi odbacujete i sl. marginalci zesci..
Ijao sto neko viri iz guze SDP-u i vice primi me. Kad se samo sjetim lajanja po SDP-u prije izbora dodje mi muka kad uopste vidim Kojovica ili ove iz Njihove stranke.
@ tako je danise to što mediokriteti po čitav dan samo kake po portalima a svoj život provode po kladionicama, to je njihov problem ovdje se i ratovalo zbog takvih
Džaba brišete komentare koji ne odgovaraju nazovinarodu koji želi majorizirati ostala dva naroda. Činjenica je: dobili su jedno 17 glasova na izborima i ovaj peđa je se džaba thurcio, ništa nije napravio. istina je istina, a vi serbez brišite!
*danis potpisujem
Ćoek došao IZ USA po zadatku, a ti bi ga odmah vraćao, ccc, neka ga bola\', nek i ono malo špijunira, kad već ne zna pisat knjige ;)
Svidja mi se sto NS nije vise a priori antisdp,nastavite tako...
Stvarno ne mogu vise da slusam nebuloze novih politicara.Gomila isfrustriranih ideologa koji su usli u politiku, cisto ne znajuci gdje drugo da odu.Zalosno i vise nego tragicno je slusati neke ljude koji misle da sve znaju i koji hoce pod svaku cijenu da se njihova pita. Ja nikada ne bih mogao dati glas nekome cija politicka platforma je tako banalna i gdje skupljanje kandidata za ove neiskristalizovane politicke partije izgleda kao jedan vrlo los nogometni prelazni rok.
Kad si im ti prestavnik, mislim da su dobili i previse glasova !! Haj¨ se ti lijepo vrati odakle si dosao (USA) ¨!
Zar su ovi išta osvojili na izborima?