Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj sto je pobjego iz zatvora da nacijepa materi drva...na vrijeme je interveniso da mu mater ne nazebe...ko da je znao da ce minusi...
hahaahah e svaka cast
Zna li neko sta moze biti. Dell laptop imam, i barem 1 sedmično na zvučnike tokom rade cujem neke zvukove, kao krčenje neko. Traje nekih 20 sekundi i nestanu.
Prisluskuju te vatikanski spijuni.
Bravo. Pravi odgovor
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
Da se i nama konacno desi nesto negativno.
Zimska sluzba je spremna.
lijepa slika.......
E valja predurat par mjeseci depresivnog vremena
Na "bazi bez poraza" -12°
Polako se spremam za zimski san!
Jeste li doživjeli poteškoće u dobivanju zajma od običnih zajmodavaca i drugih banaka? ovo je prilika za vas! nudimo zajam uz nisku kamatnu stopu, jednostavno i pouzdano, sve što morate učiniti jest primjenjuje se, dobije odobrenje kredita i dobiva kredit, to je 100% istina, kontaktirajte nas putem e-pošte ([email protected])
Prilika kod kamatarke. Allah te uništio.
kad se setim kad je cacak gasificiran 2005g i te zime je toliko bio cistiji vazduh da je to neverovatno.mozda drva i ugalj jesu jeftiniji ali su veliki zagadjivaci i nema pepela i cepanja drva.ovako pritisnes dugme,regulises temperaturu.zagadjenost ne postoji i pobugu necemo se u 2018g grejati na drva i ugalj.to je prevazidjeni energent u evropi a u rusiji se svi greju na gas koji je oko 15 evra racun potrosio 2 kubika gasa ili 2000.
znaci krece masovno lozenje kondura,dimija,parketa,auto guma a ugljokradice su se vec organizovale jer kradja uglja u federaciji je vec porodicna tradicija.jadni mi iz zapadne srbije jer kad vetar duva ka istoku sav taj cadj,uglen monoksid.garez,otrov zavrsi u sumadiji i dalje ka istoku.tako ti je to kad neko 92g nekome daju drzavu a ti nisu sposobni da vladaju ni mesnom zajednicom a kamoli bosnom.eto vidimo posledice nihove vladavine.od toliko milijardi pomoci federacija sva siromasna
imaš na karpatima svježu havu 😉
@WinsClenT3 da neces ti da me vratis na karpate.a odakle su tvoje poturice.jezik vam je slovenski i izvorno ste sloveni koji su se poturcili.jeste i nije sramota sto se poturciste ali velika sramota je sto se odricete svojih slovenskih i srpskih korena i oceva.bedni konvertiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)