Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona i migrantska kriza su najbolje pokazali da drzavni nivo ima nula ovlasti nad entitetima, sam odnos izmedju entiteta su kao 2 drzave, i to cak i ne tako suglasne drzave. :)
ovo je onaj klixov najsposobniji ministar u BiH
@BulevarCvaraka Dobro..sta je on kao ministar lose uradio? Covjek je vrlo jasno na pocetku rekao da nema mjesta panici, da se moraju uvesti odtedjene mjere i preporuke koje je neophodno sprovesti. Nece ministar obilaziti svakog pojedinacno i objasnjavati. Otud i restrikcije ali ljudi kao ljudi..ne vjeruju ni u sta dok ih ne mlatne po glavi. Ostale ne bih spominjao u vlastima ali da se svi bave svojim poslom kao on, bili bismo znatno bolje drustvo nego sto smo sada.
sta ce biti s poljskom bolnicom ? :)
Ministar ubleha!! 😨
Ovaj da ima obraza pokrio bi se jorganom po glavurdi... 😂
@DvaMorica Lijepo bi bilo da elaboriras zasto?
Pandemija se širi i dalje a oni ukidaju mjere zabrane ? To samo u Bosni ima 🤣🤣🤣
kakva pandemija, cega? straha?
A jest dosadan ovaj ministar koji je davno provaljen, ajde idi kuci i ne prosipaj se vise .Koja neznalica !
grohotom se smijem
Jesul ovo oni što napadoše Federaciju kako je prespavala i kako je rano donjela odluku o ukidanju karantina :D :D
@Kriticarrrrrr Fikret Hodžić Ime Oca: Ibrahim Hodžić Ime Majke: Fikreta Hodžić DOB: 27.09.1985, Srebrenica Street: Polomska 177 City : 71387 Ilijaš Bosna i Hercegovina Mob : +387 62 901 801 (Personal)