Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autopraonica ispred Zraka dooo, dezinfekcija auta
Pitaju cige zna li iko do kada će se ruke prati.
Ljudi dragi, nije 1348., vec XXI vijek... Rasipamo sredstava i energiju na 'dezinfekciju' ulica i vozila, ne lebdi koronavirus u 'havi', nit' vreba iza coska, na raskrsnici. Nedjeljko i ti, Fadile? Al' hajde - lijepo je i da cista 'kola' jurcaju cistim drumovima.
pogledajte narode kako razmislja epidemiolog sa zavrsenom srednjjom skolom za konobara.
Sta bi sa crkvom u Konjevic Polju ? 1 april rok
cemu crkva kad nejma srpskog zivlja u krugu kilometrima? neg nesprovodjenje odluka eu suda
zato što je neko tuhno opremu i sredstva, mora se to opravdati...
Stvarno pratim Coronu od januara i nikada nisam čuo za takvu mjeru kao što je mandatorna dezifenkcija vozila...Hajde mi neko pomozi da skontam, zašto?
@FermijovParadoxx jednostavno...objave tzv VLASTI...tendere...firme koje rade tzv.dezinfekcije naprave ponude...uzmu se talovi..debele pare i prodaji slijepom narodu razmucenu vodu kao dezinfekcijsko sredstvo...za auta i ulice hahahah