Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek godinu dana nakon što je grb Banje Luke proglašen neustavnim, jer sadrži elemente vjerskog i nacionalnog identiteta samo srpskog naroda, zvanično je predloženo novo rješenje simbola najvećeg grada RS-a. kako gb neustavan, a naziv i zastava rsa nije neustavna. bosna - zemlja apsurda.
ovaj draško bošnjak neki ljubitelj marihuane.
da li ce se postovati misljenja /primjedbe obicnih ljudi ostaje da se vidi. u svakom slucaju ovako bi trebalo uraditi ne samo sa grbovima nego i sa nazivima ulica ,trgova i sl.sve dok se ne oslobodimo te gluposti nema normalnog gledanja u buducnost.
Po meni bi najbolje bilo da se ulice brojevima oznaće ili nekim neovisnim imenima kako što je mimoza,marihuana itd: )
e ,..... ja to zagovaram godinama. slicaj primjer ima u mnogim zemljama od usa do japana ali na balkanu imena sluze ne za orijentaciju nego za ispiranje mozga. -cvjetna aleja,, okrugli trg,coskasti trg, itd. daleko smo mi od toga:(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a ovaj sa listommarihuane odlazi u penziju? šteta.....hajd makar da ga ljiljan zamjeni :)
Vidi fakat marihuana...hahahhahha :D i ti si žbir neki.
Trebali ste saćekati do sutra. Pa i nama slike ovdje staviti da vidimo koji nam se sviđa :)