Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino! Neka je sa srecom, Domovino! Sretan i bericetan nam sutrasnji Dan neovisnosti, te sve i svako dobro svim ljudima dobre volje u BiH i diljem svijeta! Zivjeli!
@ Hidajet Dragi moj, moja obitelj i moj narod ne vole BiH samo od jucer, od prekjucer, od 2013. ili neke druge godine - nasa ljubav prema ovoj rodnoj grudi i miloj domovini seze tisucljece unatrag, pa i vise. Moja obitelj tu ljubav cak ima dokumentiranu kroz crkvene spise u kojima je razvidno da su moji djedovi i pradjedovi skupa s mojim narodom podnijeli golemu zrtvu da bi opstala i uspomena na Bosnu nasu ponosnu i dicnu Zemlju Hercegovu. Hrvat voli BiH, ma sto vi mislili o nama! Zivio!
@konstruktivnoST tada su tvoji bili dobri stari Bosnjani ako vec pominjemu daleku historiju Hrvati uopste nijesu postojali ja ne mrzim nikoga ali trebamo znati da tada u taj vakat u Bosni su svi bili dobri stari Bosnjani hrvat i srbin kao i naziv hercegovina mozda su stari sto i kusur godina u vrh glave a mozda i manje .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Križ na desnoj, a sad zastava na lijevoj strani nisu ništa drugo do nadgrobni spomenici narodima koji žive tamo.
Bravo. Tako se to radi Omladino.
A KO VAM JE IZBORIO TU ZASTAVU TAMO PISATE PO LJUDIMA STO PROTESTVUJU KOMNTARI SRAMOTNI
A KO VAM JE IZBORIO TU ZASTAVU TAMO PISATE PO LJUDIMA STO PROTESTVUJU KOMNTARI SRAMOTNI
jesul svjesni da je to zapisavanje teritorije i pokretanje stvaranja tih torovskih granica protiv kojih i oni sami govore?
Pozdravljam i svaka čast na preduzimljivosti, za razliku od većine nas koji samo palamudimo u virtualnoj mreži.
Varta zastava i himna bez teksta. Ljigavci će su sutra dodvoravati svakoj sili i velmoži.
@dundoVinko Mojne da se brines, kad dodjete na most svuda se ljiljani vijore, a vi kmecite :))) pusi ga vlasino pokatolicena
Tacno smo svi ovce najobicnije. 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏 beeee... Izbori pa udri po nacionalizmu, a sto narod nema hljeba da jede i sve ode odavde...to ko jeebe
Loziona radi punom parom.
Šta će sad oni fake hrvaći? 😂😂
A kad će se vijoriti iznad Banja Luke ili tamo nema brda?
I kao uvijek jugobalije kukaju na naš patriotizam.
Joj sada će ustaše iz zapadnoga svaki dan gledati Vartu zastavu 😀😀😀😀😀neka,neka.
Masala. Bravo Mostarci. Treba razvijat kult drzavne zastave. To je nasa zastava, nasa domovina Bosna I Hercegovina
"Kult" hahahaha, zastava poput "nacije", stvorena iz pastete :D
bolje da ste otvornicu otvorilk
SAMO LJILJANI ... 1- MARTOVSKI OD REFERENDUMA.. ZASTAVA KOJA SE VIJORILA ISPRED UN-A