Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek pada i vrijeme mu je, pravi zimski ugođaj!!!!!!!!!!!!!!!
cemu vakat tomu vrijeme
Kao što sam i rekao prije 4.dana: snijeg 13.12.2011. u 17:56 Ja ne znam šta oni gledaju iz zavoda, ali evo dobro zapamtite ! Već u subotu 17.12. glavni grad BiH će da zabijeli.
jel to cekas novu posiljku bijelog
Koliko se moze zakljuciti iz clanka, klimatolog je najavio kišu, a snijeg je MOGUĆ. Na osnovu cega ste vi u naslovu clanka najavili snijeg?
Mislim da se to kod tebe zove disleksija.
Tesko nama kad nam Dzenan Zulum to predvidja . hahahahahaha
nije da volim snijeg al bi volio da napada kao nikada do sada! razlog: plašim se suše!!!! ljudi dragi.. ako nebude padavina šta ćemo piti ljetos??
Ja ne znam šta oni gledaju iz zavoda, ali evo dobro zapamtite ! Već u subotu 17.12. glavni grad BiH će da zabijeli.
Biloo je i vrijemee (:
Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmaujeti ono sto ctaim. Zaavljhuujci nobniečoj mčoi,mgzoa,pemra irtažsiavnjima nučainka sa Cmebraidga,njie vžano kjoim su roedsjlidoem npiasnaa slvoa u rčjiei, Jdieno je btino da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mjsteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu Oloknost,tkest mžeote čtiati bez pobrelma.Ovo je zobg tgoa što ljduksi Mzoak ne čtia savko slvoo pesonbo,već rejiči posrtmara kao cljeniu A uevjik ste msilili da je pavrpois vžan
ljeto tek proslo nije ni zima pocela ti vec cekas ljeto bolest nije kraj
Munara mu mjera bila :D
http://informer.ba/tekstovi/vijesti/online-peticija-trazimo-hitno-rjesavanje-problema-pasa-lutalica/
Pršti pršti bijela staza jebbat cemo deda Mraza.