Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljeti +40, zimi - 20.. Mozemo i mi svasta izdrzat 😃
kad smo izdrzali razne okupatore od papa i vatikana preko turaka austrougara kraljevine shs pa nda i na kraju srboslavije izdeverat cemo i ovo
@SaDrine tebi liku treba terapija neka, pa ti i na vijesti o temperaturama spominjes komunjare i chetnike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je ova cura pametna pa da tuzi klix sto je bez njenog pitanja slikaje i izlaze pogrdnim komentarima!
Onda bi svako imao pravo tuziti ko se prepozna na klixu. Moje misljenje je da je ovo promocija. A kakva je cura uzivo, najbolje znaju oni sto je poznaju.
U potpunosti se slazem. Tuziti i zbog fotografije, ali i zbog klevete, govora mrznje itd. koje je dopusteno u komentarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...nemojte vrucina molim vas.
Pravac more
udjem u frizider i dzabe 39 temperatura
Samo Dragi Allah zna kakvo če vrijeme bit,mi samo možemo nagadžat
Kod mene se narandžasto i crveno upozorenje i koševina uvijek poklope.
Vidi stomacica hm hm hm
@TurboFolkPandemija 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
i ovaj put ce se punica i surijak izvuci. Njih nemoze nista pogodit jer nemaju ni kokosi ni krompira ni plastenika. Sve se pretvara u prasumu a paraziti samo leze i vire ispred kuce ko prolazi i jeli se ko sa kim *bao i sad ce dijaspora i sadaka da im se udijeli. Bog ne kaznjava uijek zasluzene.
U Mostaru vec pocinju tropske noci
Sta ce ovdje nego.pakleno
ovo je nas sandzacki grad sarajevo,glavni nas grad kako su se složile stvari izjavljuje ekrem lekić,200 hiljada sandzaklija u Sarajevu našem živi i mi ćemo uvijek da branimo ovaj grad kako smo odranili
Hvala Bogu napokon vrucina!
umno poremećeni prednjače na klixu
Ah ti sunce 🔥