Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih postavio pitanje generalizacije - sta je sa svim drugim specijalnostima, sta je sa svim drugim zanimanjeima. Zar za sve trebamo imati udruzenja i slicne hajke. Korupcija je uzela maha i nema tome kraja dok ne \"osvanemo na ledini\" sto bih rekla Cenicka.
Svaka čast na ideji ! Prvo prečešljati ove neznalice po domovima zdravlja,a ni fitmije od sestara ne zaobići !
bravo bravo bravo dajte ovakvu akciju za sve doktore ...dosta je doktorskog terorizma i bezobrazluka BRAVOOOOOOOO
Drago mi je da se ovako nešto pokrenulo, istu stvar bi trebalo uraditi za sve ostale ljekare od doma zdravlja, pa do klinike. Stvarno bezobrazluk kako se odnose prema pacijentima. Ne samo ljekari nego i medicinske sestre i tehničari. Katastrofa! Svakako da treba se zapitati odkuda da se pojavi nešto sumnjivog kvaliteta, pa da ti više odgovaraju od bilo koga. Pohvale jedino za Apoteke Sarajevo. Na malti u njihovoj apoteci su tako ljubazni i fini, posebno jedna magistra ne zna ime, ali tako fin pristup i profesionalnost za sve pohvale.
Ma nidje veze, prvo nek maknu rukovodstvo doma zdravlja i ljudima obezbijede normalne uslove rada. Dijete vodim u DZ Saraj polje nemaju ljudi osnovnih stvari za rad, cekaonica dupke puna.
odlicna ideja! i ne samo prajaviti u vezi sa vakcinama vec za sve nestrucne odluke ljekara. takodjer smatram da ovo treba prosiriti za sve specijaliste pa ce se mozda poceti pitati kako i na kakav nacin primaju ljekare
a to sto foteljasi kupuju neispravne vakcine nikom nista... zaboli me hoce li prijaviti komplikacije, koje su vec nastale kao posljedica neispravni vakcina (kojima su rok istekle i koje sadrze Hg kao konzervans u nedozvoljenim kolicinama). nego, da skrenemo paznju na pedijatre... da se ne bi prica povezala sa nadolazesim S D P-ovim federalnim ministrom zfravstva- Šankom.
P.o.p.u.š.i.t.e ga mom pedijatru!
suspektno=sumnjivo
Olična ideja!
super...ajd bar jedna dobra vijest samo hoce li to biti bas po propisu kaznjeno bgt pitaj