Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno avaz objavio kako su migranti pretukli policajce koji su cuvali kamp u SA. Jednom izbili zub drugom polomili rebra. Ja ne znam sta vojska ceka
@KraljevinaBiH Neka OS BIH bombarduju Afganistan, Pakistan, Bangladeš i ostale zemlje odakle dolaze ti ilegalni migranti.
evo napali su i policiju u blazuju. postoji li kod nas terorizam kao kvalifikacija ?
vadite im organe svima ina da se obogatimo
I jos hodaju po sarajevu i bih nikad ih nisu deportovali
E moja policijo na sta ste spali da vas kao smece sutaju divljaci. Da se hocete dici i dobro ih izbubat. Hrvatima svaka cast. Nek vide ovo i nek hljeb ubijaju u njima dnevno svaki dan. I oni i madjari. Kad bi svako tako cistio u svom dvoristu zaobilazili bi bosnu. Ovako nek nam je bog na pomoci. Neko pomenu vojsku. Evo jos se smijem. Vojska ko i fudbalska reprezentacija. Rashodovana ko bugarska skupstina.
Bakire konjino jedna vlasicka spremaj sobe,primi ove migrante sebi A sebija ce im bit domačica,nek im sprema ručak A ti bakire ako ti je žao,trazi od vlasti da ih usvojis Sebija ce im bit tjelohranitelj
Protjerati bandu u Srbiju koja ih je i transportovala ovamo, na granicu staviti vojsku, a ne da se ministar odbrane pojavljuje samo kad mu sadaku urucuju
Kakve optuznice!! D E P O R T A C I J A!!!! Mene kad bi napo koji ne bih se razmisljo. Hs128. cak cak
Transportujte govna odakle su i došli
Migranti su zbilja prešli sve granice.
Bravo Muhamede Velicu nek si nam hvalio ove migrante bravo Selmo Sexy Cikoticu ovo su nasi turisti trose novac u BiH. A to sto ponekad siluju zenu ili ubiju nekog, nema veze.
Ja ih 15 mogu nabrojat u danu... cuj devet u toku godine
Ugledati se na hrvatsku policiju. Sve ilegalne migrantske teroriste bez dokumenata lemati na svakom koraku i lomiti im zube i rebra, a one sa dokumentima pritvoriti dok se ne odluci da li ce dobiti azil ili idu nazad.
Izvesti vojsku i specijace neka tamane teroriste.
Ne pustajte ih kod nas, kratko i jasno, ovako ce doci do obracuna sa domacim stanovnistvom i ovim kriminalcima sa nozevima, bit ce gore i za nas pa za njih! Pa mi ne mozemo svoje kriminalce kaznit jos treba tudje
Izvesti jedinicu za podršku MUP-a neka ih ganjaju, pretresaju i uklanjaju iz naselja ispred tržnih centara. Sve migrante stalno kontrolirati. Dok se ne protjeraju odavde.