Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno, 80,000 Rusa može ući ali su Čečene (također državljane iste Rusije) vratili s aerodroma?!
Ali isto toliki broj rusa i ukra je otisao.
Mrtvorođenče... "Albanski premijer najavio kraj kontroverznog projekta, Vučić u šoku: Ne vjerujem da je to rekao. Albanski premijer najavio je kraj svog projekta s Vučićem o otvorenom Balkanu."
Taman je isto toliko pobjeglo mladih u Njemacku. Vidi li vlast povoljnosti oglasa za posao u Njemackoj? Ne treba vise ni svapski pricat. Ostali samo bezvezni majstori kad trebas nesto popravljat.
Koliko od njih su muskarci? I koliko od tih Ukrajinaca smatraju da Ukrajina pripada Rusiji?
Hajka oko migranata koji samo prolaze kroz BiH a iza kulisa 10.000 Rusa ostalo u BiH. U isto vrijeme BiH napuštaju domicijelno stanovništvo. Zar nam nije svanuo dan? Nikša, šta je ovo?
Tjeraj to napolje
Pod hitno uskladit vizni rezim sa eu zakonima
S jedne strane da se uskladi vizni rezim sa EU i da se poostri ulazak rusima a s druge strane da se ukuinu vize saudijscima i drugim arapima. E moj novinare…
Nema veze, samo nek nije SDA makar bilo gore. Zato su prehrabri prepošteni, prečasni likovi odnosno invalidna struktura isporučili Dodiku kompletan sigurnosni sektor u BiH. Puna su im usta Osmice bila kao da je najveći neprijatelj BiH, posebno vojvoda Hadzifejzovic i njegovi redovni odabrani gosti.
bas ce se usrecit kod nas 🤣🤣
Niko iz medjunarodne zajednice pogotovo murphy nije spomenuo ovaj problem,sve su ovo potencijalni vojnici, a aplaudirali su covicu kada je radikalizovao sirijske izbjeglice i rekao onu neonacisticku rečenicu,, ne može islam na more,,
Evo meni prilike...da nadjem neku ocajnu a lijepu Ruskinju/Ukrajinku znam da ce me prihvatit jer mora ali sta cu kad mi vrijeme istice 🤣🤣
To su vecinom Rusi kojima je istekla boravisna viza u Srbiji, pa ulaze i izlaze iz Srbiji susedne drzave za koju im nije potrebna viza tj. BiH da mi anulirali isteklu vizu za Srbiju...mada neki i ostaju u BiH. https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Rusi-razvili-unosan-biznis-Izletom-u-BiH-do-viza-rana/769228
Znaci vise od 6.000 nije napustilo BiH ?
pobjegli iz srbije u bih. kazu tamo ih zovu izdajnicima, zato sto nece da daju zivote za oligarhe i njihove pozlacene jahte.
Eto jeftine radne snage za BiH.
Jesu li i oni smješteni u Bihaću
Ruske fašiste pod hitno na zaj, imamo i svojih fašista i previše odrona ljudskog roda.