Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3000 migranata za dvije godine i NEMA KRIZE u BIH ?? Sva sreća da je BAkir još prije 3 godine počeo sa JAČANJEM SVOJIH PRI(H)VATNIH SMJEŠTAJNIH KAPACITETA. .:))
kakve veze ima ova slika kuratih iluminata sa izbjeglicama i koji smjestajni kapaciteti ? parkovi po gradovima .. o cemu vi pricate ba
KAD ĆE SENDVIČI BITI ??
IMA LI ŠĆEPANOVIH BOTOVA OVDJE ??
ŠTO STE UVODILI AKCIZE AKO ĆETE UZIMATI KREDITE MAMU VAM JĖBĖM ???
Pocele su price o migrantima i krizi. Situacija isplanirana od vlasti. Sad ce traziti pomoc od svijeta, a posebno od arapskog svijeta. Bit ce vreca para i zlata kao i onda za Srebrenicu, pa SDA pokrala.
Jadni ljudi.😋
@Papagajj Jadni bi bili da su pobjegli sa porodicama. A ne same kuronje spremne za borbu dosle, volu rep mogu iscupati, a ostavili zene i djecu u govnima.
PROCESUIRAJTE I ŠĆEPANA ON JE KO MIGRANT DOŠO SA KESOM IZ ŠOŠONISTANA
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/46044/radonchicev_izazov_za_milion_maraka_sb_otkriva_gdje_zapravo_zivi_i_chime_se_bavi_radonchiceva_uza_i_sira_familija_foto.html