Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovi smo 😂
@rejnica masa ljudi kašlje i "šmrče" po gradu ko će tu razabrati šta je gripa a šta koronavirus. Krvotok zasićen bijelim lukom ,pruža žestok otpor 😂
@rejnica Izgleda je korona iz bosne krenila ,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moje licno misljenje da je korona stigla u Bosnu sigurno, mozda 5-6 dana unazad, sad samo cekamo kraj tog inkubacijskog perioda da se krenu javljat prvi slucajevi... A nasi po obicaju sute, izolacijskih soba nemamo - pokrali su pare od zdravstva - i razdijelili svojim uhljebima - tek sada - kada dodje korona - pokazat ce se koliko zapravo ovdje vlast krade od naroda i kolika korupcija vlada!
Sta se bojite nece ni virus u Bosnu...
Mamu im njihovu😈
A jesu li izasli?
Iznad tešnja sunce sija Radujem se koroni i ja
Kod nas ce to biti kao pomor ribe kad stigne virus jer poslovicno nismo spremni...cekamo da poplava ode sama, da puhne vjetar i odnese zagadjenje, a iznenadi nas snijeg u sred zime i sl.
A gospo pojavi se negdje drugdje da barem Talijani u ovakav vakat ne dolaze
Osta Bosna kinezima bez ispaljenog metka.
Ma hajde i vrijeme je da nas satare nesta kakvi smo fini.
jao klixe jel vam to bosnalijek platio da forsirate maksimalno ovu koronu sviju ti ????
uđe li korona u Bosnu, niko je ne istrijebi na kom je nivou zdravstvo i prevencija
A zatvori kapiju... 😷😷😷😷😷😷
Ma kod nas ni taj virus nema perspektive.
Ma da, sasvim slučajno najviše iz kine i italije, zarazenih zemalja. Jedna od top zelja u zivotu mi je da se poserem klix novinaru u usta.
zabraniti Kinezima ulaz u drzavu BiH i sve Kineze koji su na tlu BIH protjerati, zavrseno
Rakija sa biberom čim osjetite da ćete se razboljeti. Ojača imunski sistem
bijeli luk i svi bjeze od tebe zbog mirisa xD iz usta