Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram vas bilo bosanci kad primate aleksandra vucica i tomu nikolica da dolaze u posjetu bosni i sarajevu oni ni srbe ne vole a ne vas .koliko su vam zla napravili ti jadni mali poltroni oni bi i mamu i tatu ubili za polozaj.nezovu ih hrvati bezveze baron mithauzen imam vam ja te snimke a mozete ih sami naci na yutubu njih treba samo pljuvati .jos vole da prijete te male pickice sto su slale djecu da ginu da bi imali u to vrijeme poslanicku platu jadovi jadni
hahahaha.... Je li ovo clanak iz 1996-e :D
Za nezavisnost tvoju mnogi su zivote dali, al da zatreba opet bi prvi za tebe stali......
hej srbi..ljudi..pa daj malo olabavite...sve mislite da ste nesto a stalno gubite.svijet vas gleda...i smije vam se. ja putujem på americi , evropi, australiji..ljudi se pitaju..ma sta je ovim srbima ..jadnici kopaju på smetlju nesto da pojedu a oni dalje traze i bune se i dice ..ah mi srbi..ma sta vi srbi..pomalo ste sve manji i manji.. dodite sebi..naucite djecu da je vaznije ici u skolu ane biti idiot kao sto ste vi.reci im da idu u skolu i da nesto nauce ..ako nece reci im ..vidi kakav sam ja neznalica.ocete i vi biti ovakvi..to ce upaliti.
Na Trgu »Pero Kosorić«, Hrasnu brdu i Ulici Ivana Krndelja i juče je bilo pakleno. Zapravo, drama je počela već u samo svitanje, kada je jedna četnička grupa zaposjela restoran »11 plavih«, koji se nalazi pored »Željinog« stadiona. Među njima je bilo i specijalaca iz Niša, odnosno »bikova« sa pancir-skafanderima. U blizini restorana »11 plavih« nalazi se grupa naših boraca, na čelu sa Jasminom Češkom. Oni su u susjednoj zgradi, sedam, osam metara dalje. Strani novinari prosto ne mogu da vjeruju da su tako blizu naši i četnički položaji. - Ali, četnici ne znaju da se tako blizu njih nalaze naši borci! - dodaje Frimel. Napokon, pred veče stišava se pješadijska borba na »Željinom« stadionu. Izgleda da niko od četnika koji su upali u restoran »11 plavih« nije preživio. To je težak udarac četnicima i možda jedna od najsjajnijih pobjeda branilaca grada.
...bi juli 92,tek nekako osjetio života,17 godina,tek se počelo živjeti,taj juli sam krenuo sa svojom rajom što starijom što generacijom,krenuo da branim MOJE Sarajevo,od ovih MEĐEDA koji mu zulum učiniše,u ruci zippo,na glavi reibanke,u srcu Sarajevo i moja majka kojoj sam sin jedinac,ali nikad mi nije rekla nemoj sine,nego mi je govorila čuvaj se sine i neka te Bog dragi čuva,a kad krenuh poli za mnom bokal pun vode...Treskavica,Bjelašnica,krajina Sarajevsko ratište,ranjen,ali ...ne boli,ne boli jer bi opet,i opet bih za majku Bosnu,za majku,za dijete,za suprugu,za moje Sarajevo opet bih ako treba,je ja sam sarajevsko dijete,bosanac,merhametli duše opet bih... Svim palim borcima slava,svim šehidima rahmet...Saša hvala ti nikada te nećemo zaboraviti,Denise,Almire,Musa,Kešo,Dejan,Moamere...moja vas djeca znaju,znaju jer im govorim o vama...hvala vam... BOSNA4EVER
VIJEST DANA: I HVO izrastao u patriotsku armiju, ako i Vojska RS. Idemo dalje.
@jashta nego jarane gdje su bili to srce i muhda kad ste bili po podrumima i sakrivali se pod zenine suknje i jaukali i zapomagali kad bi neka tv svjetska kuca snimala dogadjaje sa ratista. kaki vi i vasa vojska. ne cackajte mechku i ne trazite belaja sljedeci put bi moglo bit puno gore. zaboravite ovaj put na bilo koju pomoc iz hrvatske i prihvat vasih zena i djece dok im vi palite sela u srednjoj bosni i vrsite etnicko ciscenje.
April 1992 se nemože ponoviti,genocidaši pogađajte zašto.? Sretan rođendan Armiji BiH iii POZDRAV DOMOVINI !!!!!!!
hehehehehehehehehehehehehe armije i kuurccaaaaaa nemojte da se naljutim pa da vas sve sam posutam onako goloruk. to nikad nije armija BiH osim na samom pocetku kad srpske i hrvatske naivne budale nisu znali za sta se muslimani bore i za kakvu drzavu se zalazu.
jake armije hahahahaahahahhahaha
ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, SA SEFEROM HALILOVIĆEM, ŠIBEROM I JOVANOM DIVJAKOM JE BILA ISTINSKA I MULTIVJERSKA ARMIJA U KOJU SU SE RADO ODAZIVALI SVI NJENI GRAĐANI, A U DOBOJU JE IMALA NAJVIŠE PRISTALICA. MEĐUTIM, VREMENOM JE ALIJA IZETBEGOVIĆ (IZ SAMO NJEMU ZNANIH RAZLOGA) ARMIJU REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE POČEO INDIREKTNO UNIŠTAVATI, JER JE UNIŠTAVAO NAŠE NAJJAČE ORUŽJE, A TO JE NAŠE BOSANSKOHERCEGOVAČKO ZAJEDNIŠTVO I MULTIKULTURALNOST. MALO, PO MALO, ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE POSTAJE SVE MANJE BOSANSKOHERCEGOVAČKA, I SAMO JOŠ HEROJI POPUT ŠIBERA ILI DIVJAKA ODRŽAVAJU KAKVU - TAKVU BIT MULTIKULTURALNOSTI NAŠE ARMIJE.... MEĐUTIM, KAKVA JE TAKVA JE - JA JE VOLIM SVIM SRCEM, PA SAM SE ZBOG TOGA I PRIKLJUČIO 1993. U RATOM OKUPIRANOM DOBOJU BORCIMA KOJI SE BORE PROTIM FAŠIZMA SRBIJE ILI HRVATSKE I I NJIHOVIH SATELITA U BOSNI I HERCEGOVINI, BILI TO SDS, DODIKg, HDZ, SDA, ILI NEKO TREĆI. REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ahmede, pise li st au kuranu da muslimani kao najbrojniji u federaciji zive u debelom crijevu velicijne 22% nekadasnje BiH
Sve najbolje nasim herojima! \"Koliko malih skupina je nadvladalo vece, uz Allahovu pomoc\". (Kur\'an)
DOBRA VAM TA ARMIJA KAD DANAS ZIVITE NA 22% NEKADASNJE BIH STA BI TEK BILO DA NEMATE ARMIJE :)))))))))))))))))))))))))))))