Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"@Hrvoje\", može biti da SNSD ima svašta. Nek ima, mene ne zanima. Nije SNSD mi izabrao Komšića nego SDP. Nije SNSD rekao ne može hrvatska federalna jedinica nego SDP. Prema tome, jesu SDP socijalisti? Jesu. Je li se zalažu za snažni državni nivo: jedan predsjednik, bez entiteta, jedna vlada, jednu naciju (bosansku), jedan jezik (bosanski)? Jesu. Znači da su nacional-socijalisti, zar ne? Ako ne znaš, lijepo se raspitaj čija je parola: Jedan narod, jedna država, jedan vođa.
SNSD-e ima svoje profesionalne pisace komentara koji trebaju dokazati da je SDP nacionalisticka stranka da bo popravili Mili rejting u ocima svjeta a srusili Lagumdziju kao umjerenog politicara, jer Dodiku najveci problem je cinjenica da je on svrstan u nacionaliste u ocima medjunarodne zajednice. Cak i pismo Kopanjino ide u tom smjeru gdje uz nesto malo kritike pokusava Dodika pokazati kao umjerenog politicara da medjunarodna zajednica proguta to i da izvrsi pritisak na Lagumdziju da prihvati Dodika , a ne SDS jer Mile od svega najvise voli vlast. Sjeca li te se jos sukoba njega i Poplasena gdje nije dao premijersku funkciju mada nije pobjedio na izbori.
Ja nisam nigdje cuo da Zlatko hoce centralizovanu BiH-a ,i on se samo zalaze za drzavu u kojo ce svi gradjani biti ravnopravni, za razliku od vas iz fasistickih stranaka. Najbolji dokaz tog je cinjenica da bi ste zabranili Komsicu da se kandiduje za clana predsjednistva. Pa fasisto osnovno demokratsko pravo svakog covjeka je da bira i da bude biran. A to koja je partija nacisticka tu ne treba puno pogadjati to je tvoj SNSD-e, pa sama cinjenica da ih nisu primili u porodicu evropskih socijalista potvrdjuje to.
Tako je Ljubicu nek nam vrate Posavinu , jer bez nje nema pregovora
\"te BiH kao decentralizirana država, s novom teritorijalnom organizacijom i jednakom pozicijom tri naroda kako glede teritorijalne organizacije tako i u pogledu institucionalnih prava, ovisit će od prihvaćanja kao načela kod potencijalnih partnera,\" Eto ti ga sad, i Božo hoće decentraliziranu državu sa jednakom pozicijom tri naroda. S kim će sad Zlatkovi nacional-socijalisti u koaliciju? :)