Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šešelj je bio najveći protivnik uvođenja PDV-a. Uvijek je govorio: "Mvzim PeDeVe..."
Doživotna!
Јбг, јасно је да мрзите Шешеља, јер је Србин, четник и српски националиста, али тешко да ће бити доживотна, човјек је на суђењу раскринкао на десетине лажних свједока, на десетине, јбт Углавном, колико год да добије, биће пуштен јер је одлежао доста, а не би било ни изненађење да га ослободе, али најбјероватније неће, јер је Хаг политички суд, морају га осудити. Али десетине лажних свједока, само покушај то појмити, један међународни суд и на њему да буду десетине лажних свједока, који је то циркус.
čuj doživotna, što si naivan, ako je onaj bilmez 40 dobio, ovaj neće preko 20
Minorna licnost koja ima kompleks i koja je pocinila zlocine da bi skrenuo paznju na sebe. Njega treba u cjelosti ignorisati i ti ce ga dotuci. Niti jedna njegova knjiga ne predstavlja ozbiljnu literaturu i niko te knjige ne koristi ni za sta. Iskompleksirani zlocinac.
Seselj =Tito
Karikatura koja hoda, a i okruženje mu ne odudara.
Dobit ce smrad 20 godina. 13 godina se racuna da je u "pritvoru". 2/3 kazne je "odlezao", Sto znaci da je bio u pravu kad je rekao da se vise ne vraca u Hag. Nabijem ja takvu pravdu i takav sud
divi mladog pickousta na 10 slici, bas ima most punchable face ever
Slika 2.komandosi,slika 8 epilepsija.
Najzalosnije u svemu ovome je to sto su njegove sluge i pomogaci sada na vlasti u Srbiji i nikome nece odgovarati za svoja "djela"
Komunisticka gamad su cetnicka kopilad.
Monstrum u opsesivnoj zelji za vlascu preko kostiju I krvi neduznih.............Zlo koje je haralo Hrvatskom I BiH......a Srbiji donojelo mnoge kovcege s mrtvim I medunarodni gnjev
Danasnja presuda, koja ce, iskreno se nadam, biti primjerena, ce po svoj prilici otrijezniti, spustiti na zemlju i uozbiljiti ovu spodobu u ljudskom obliku. Mnogo je zla naneseno na tlu bivse Jugoslavije, prvenstveno u Bosni i Hercegovini, dijelu Hrvatske, Kosovu, pa vjerovatno i samoj Srbiji. A upravo je Vojislav Seselj bio medju prvima u mahanju ratnim zastavama i jedan od najglasnijih nacionalista i ratnih huskaca,... i svega sto je kasnije uslijedilo. Trenutak istine...mozda sporo, ali dostizno. Maksimum.
Ziva Legenda. Ziv nam bio Doktore
Smrt Fašizmu!
@TemeljRsGenocid sta si rekao poturice? Vi nemate nikog i nista :D
Ima li iko normalan da ga srbi obožavaju?
Da nije propao komunizam, danas bi bio istaknuti komunista.
ubjedjen sam, dobit ce vise od karadzica jer je ubijao po croaciji !!!!!
Da je bio pravi komunista , nebi radio sto je radio .Ko lose sjeme sije , lose i zanje.