Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odustali su od BIH samo gledaju sebe
@pterodaktil Karakterni i principijelni prije svega!
Ronhill i Dragan Srbin napraviše karijere jakih političara preko Prvog u Bošnjaka.
@dragonba Karakterni i principijelni prije svega!
ko si ti kamenjaru da odlučuješ o lijepoj našoj Bosni i Hercegovini?
licemjer krivousti se smješka.Ko se tzadnji smije najsladje se smije.
Nikada necete moci izjednacit Izetbegovica i SDA, sa ovom dvojicom neprijatelja drzave! Dzaba vam, koliko se god upirete.
Bagra fašistička! Goli otok je za vas
Prije formiranja vlasti Bakir je zajedno sa Sebijom obavio umru. Ono sto se zalazu da se vjera drzi u kuci i da je to privatna stvar pojedinca - na aparatima.
Dragan Covic nije uslovljavao formiranje Vijeca ministara jer mu se tu zurilo zbog SNSD-a i Milorada Dodika. Ali kada je u pitanju formiranje vlasti u FBiH tu uslovljava sa izmjenama izbornog zakona. Taj isti Covic je prije tacno dvije godine, zaprijetio blokadom europskog puta kada je 29.11.2017. osudjena sestorka UZP HZHB na 111 godina zatvora. Zbog toga mu je EU ocitala lekciju. Za njega su jedino Lagumdzija i Platforma bili pencilin
Maroko, zemljo obecana!!!
hahahahaha
Karakterni i principijelni prije svega!
Sto duze otezu taman za njih bolje.Uglavnom sve se igra oko para koje se prelivaju u njihive dzepove a ti sirotinjo koja nemas krova nad glavom a tako ni sta jesti .Bas ih briga. Danas je u svijetu a ovdje u Bih zavladao veliki stroj mafijoze.
Sad mu je ravaku dala motiva da bude jos okrutniji sa zahtjevima
Jad i bijeda smo od države sa ovim političarima
Dodo udustao ,a Covic posustao🙂