Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šok i nevjerica .. kako sad 8 sati presjediti?! .. nije ovakve katastrofe bilo još od rata
@zbrojovka Šta da rade sad?
@Mudri Bošnjanin .. ne znam, sad je to borba za goli život
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ahhhh.....zato pola klixovaca nema jutros :)
@drinskyCCCC malo ja ovdje koga vidim da brani Bakira.........cak me iznenadjuje koliko ga narod mrzi sto ba Mordor ?????
@drinskyCCCC oko uvijek budno......uvijek gleda............odlicna prica.......citala knjige nekoliko puta a i filmove gledala nekoliko puta........ najjaci su mi uvijek bili crni jahaci.......
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
eeeee pametnjakovica..instaliraju apk za promjenu VPN adresse i et problem rijesen ....ulaze na sve adrese i apk koje zele...kaze hakeri...to zna danas svako dijete koje ima mobitel...hihhhihhii
zar neko u Vijeću ministar zna ući na facebook?
Našla se dva predstavnika državnih institucija na hodniku ujutro u 11h. Kaže jedan drugom: "Jel' to majke ti i ti ne možeš spavat'?
Hvala ti Boze da se neko sjetio . Prije mobitela dogadjalo se da drzavni sluzbenik bez trunke stida kaze " Koliko sam imao posla nisam stigao ni novine procitat ".
A pravo na informisanje?
Da,i,to,treba,imati,pravo,na,Informisanje
Niste to smjeli raditi, sad treba mijenjat opise poslova i uvoditi novu sistematizaciju radnih mjesta. Nek vam je na dušu. Jedina utjeha je što jadnim ljudima makar Facebook ostaje.
Razišli se kućama odmah. Ako potraje prijete štrajkom.
Šta će bolan hakerisati kad tu niko ništa ne radi. Sve što mogu vidjeti je posjete žutim portalima, društvenim mrežama i igranje igrica.
ajjj sta ce sad?? valja radit 8 sat.... :)
Sta mi dozvoljavamo i za kakva govna glasamo bolje nam ni netreba...fuj
Zasto je svaki komentar vezan za to da sada nece biti nekih klixovaca. Nigdje ne pise da je zabranjen klix ili da je klix drustvena mreza.
Kakva bolan blokada, ovaj filter se zaobiđe u 2 klika
Kad bi oni znali koja su to dva klika
Nema vise lajanja po klixu dokonih bidzetlija..
*budzetlija
nedo Bog da je uci na history od ovih iz ministarstva....hebo majku sta sve tu nebi covjek naso
cc cleaner bi se srusio kad bi krenuo da cisti cache
Sad će zažalit, što gradjanima nisu obezbjedili 4G mrežu, kuju imaju svuda u Evropi. Mogli su dalje fejzbučit na poslu, al ovako...