Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banjalucanka sam, ali se ne bih slozila. Lijepa je Banja Luka, ali jedan od najljepsih gradova BiH je Mostar. Realno.
Kažeš "jedan od najljepših gradova BiH", a NE najljepši grad u BiH. Banjaluka sigurno jeste jedan od najljepših gradova BiH, a i Mostar je svakako jedan od takvih.
Kažeš "JEDAN OD najljepših gradova BiH", a NE najljepši grad u BiH. Banjaluka sigurno jeste jedan od najljepših gradova BiH, a i Mostar je svakako jedan od takvih.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pravi Banjalučanin voli Banja Luku kakva god da je i ko god da vlada u njoj! sve ostalo su šupljaci !
Tacno.
Samo je par lokcija obihvaćeno, a kako Hrvata u Banja Luci više ni nema (Emil Vlajki, osobni Hrvat predsjendika Dodika se ne računa), onda nije bilo ni katoličke bogomolje. Ali je zato uletjela reklama za Emotion.
Mi u BiH uvijek probamo da docaramo stvari u 4K, al' se na kraju sve zavrsi sa K1.
Rodjeni sam banjalucanin, ali svi znamo da je ovo naj vece selo u Evropi. I ne znam odakle idiotu i kretenu mozak da poredi Banja Luku sa Mostarom ili Sarajevom. Etnicko ciscenje i Urbicid su ovu Krajisku bivsu ljepoticu napravili selendrom. Promjena imena svih Bosnjackih naselja i mjesnih zajednica do rusenja dzamija i spomenika nikako ne moze biti "" lijepota "". Genocido nacija danas pije vode gdje sam ja srao i piso.
Nije prvi put a ni zadnji ! A ti si samo izgleda rođen u BL ! Po nicku bi rekao da nisi ali ti je kont glamočki !
AA hahaha Trebalo je biti "Po nicku bi rekao da JESI ali ti je kont Glamočki !" To je jer sa takvom pricom nevolis BL vec samo da se javis ili da kazes da si rodjen tamo !?!? Po slobodnom kontu bi rekao da si u danskoj ili svedskoj jer oni tamo najvise tako pricaju !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja juce gledao mucke u 4k
Zasto se bosanski muslimani toliko bune kad se banja luka naziva srpskim gradom? Banja luka se nalazi u republici srpskoj znaci svaki prefiks sa srpski je opravdan Takodjer, banja luka ima vecinsko srpsko stanovnistvo dakle : srpski grad Iako je banja luka ustvari hrvatski grad ali eto necemo sad o tome. Bitno je da nije balinski hehe Zrinjski
Uopce nije sporno da se Banja Luka nalazi u entitetu koji nosi naziv Republika Srpska. Nije tacno da se Banja Luka nalazi u Srbiji. Nauci se razlikovati to.
@Obična Nemoj ti njega ubjeđivati. On da je samo malo pametniji mogao bi biti konj.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
banjaluka na aparatima
Krofne truhle
bosanski grad Banja Luka :)
Hahahahahaahhahahaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
I Vukovar je srpski grad.
imam i ja 4k kameru pa se ne kur*im xd