Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a potom ih printati i dijeliti roditeljima na prvom narednom roditeljskom sastanku. Opise uspjeha na novim obrascima učenici i roditelji će moći vidjeti već u februaru." Pa zar elektronska knjižica ne podrazumjeva da se nešto ne mora printati? Ako je printana onda nije elektronska? WTF???
Elektronska verzija-znači da ćeš moći na određenoj adresi UVIJEK pogledati uspjeh svog učenika. Printana verzija-znači da ćeš JEDNOM U POLUGODIŠTU dobiti odštampan dokument ovjeren potpisom i ev. pečatom škole... a i zato što svi roditelji nisu još toliko opremljeni da imaju kod kuće vlastiti štampač... Ovo je fakat teško za razumjet', ne?
samo daa pare uzimaju
Krasno. Najzad koristimo komjutere, a ne oni nas!!!! Treba to u svim razredima sto prije...
Ako vec idemo prema zapadu trebali su da budu i za cijelu osnovnu i srednju skolu dacke knjizice.
Djeco pitajte starije i iskusnije i sami ce vam reci da od skole nema nista...
Ma dzaba vam djeco skola... Mnogi to znaju iz licnog iskustva...
uzas! sira i uza porodica ce mi znati ocjene bolje od mene -.-
Još malo pa će i elektronske učiteljice !
sreca pa sam završna :D
Još malo pa ćemo lijepiti guzice za stolice i nećemo morati ni hodati. Noge nam više neće trebati i biće sve kržljavije i kržljavije. Kupujemo preko interneta, polažemo ispite preko interneta, imamo elekrtonske zdravstvene knjižice, lijekove narućujemo preko interneta, upoznajemo prijatelje elektronskim putem, ženimo se i udajemo preko facebooka, nadziremo djecu preko interneta, ponekad i provozamo kakav dobar autić ili avion preko interneta, je.be.mo se preko interneta. Da nije elektronike nebi znali ko smo i šta smo, gdje živimo, kako izgleda krava, vo, konj, ovca itd..... Istina krava i volova na svakom koraku samo treba protegnuti malo noge.
Ništa se vi djeco ne sekirajte. Dok je nas svi će te biti odlični.
hvala bogu pa nisu jos stigli do srednje sa ovim elektronskim sistemom
Zbog ovih elektronskih knjižica, softvera i hardvera nastavnici su plaću dobili tek juće , a na klinikama lijekove još čekaju. Sada treba svakom nastavniku kupiti po jedan laptop da upisuje ocjene ali prije toga ga obućiti na najnovijem softveru za koji su dati veliki novci. Bolje bi bilo da djecu malo izvedete iz grada na planine da udahnu malo svježeg zraka, i da iz sebe izbace negativnu energiju što je nakupljaju po internetu i televiziji. Roditelji jedva čekaju te elektronske knjižice, možda ih bude kupiti i polovnih na Latinskoj Čupriji ili Stupskom buvljaku. Kako vas više nije stid. Ne rade svi u državnim službama. Uskoro možemo i ovdje očekivati štrajk prosvetara kao i u RS-u.
sjoj kad mi malli dodje sa svim peticama... ishako sistem..
Knjige za djecu uzrasta od 6-7 godina uopce ne korespondiraju sa tom dobi...djeca neznaju ni sva slova a daju im testove sa pisanim zadacima...u istom razredu moze biti dijete od 7 i 9 godina i onda uciteljica hvali ono od 9...kaze vidi se da dijete radi...morate svi radit s djecom...kaze sve je to do roditelja-nemoguca misija, nemojte samo djecu sekirat-nek se sekira sistem!
...eh, kad je to bilo...