Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite ovo... Godina 2025... Prema statističkim podacima, prosječna plata u BiH iznosi 2138 KM neto... Potrošačka korpa za četveročlanu porodicu iznosi 1069 KM...Nezaposlenost iznosi 13% i ima stalnu tendenciju opadanja... Anketa među građanima BiH..."Znate li šta znači SDA, SDP, HDZ...?" Građani..."Da nije novi BMW model?...Znam, novi hemijski elementi pronađeni u Drežnici!...Ne znam ti, sinko, slabo ti ja sport pratim :) ... Živim za dan kada ću ovo pročitati u novinama ili pogledati na TV-u... A sve ovo je u nama, samo se trebamo riješiti kompleksa, praćenja raznih ideologija koje nam uzimaju i dušu, i život, i zdravlje i ono malo novca što ga u rijetkim trenutcima imamo... Doje nas mržnjom, straše da će nas "oni tamo zeleni" i "oni tamo crveni" uništiti, dok mi na kraju postajemo "oni tamo ŽUTI", žuti od muke i bijede što smo jadni u toj mjeri da nam ni DR Kongo više ne zavidi... A ti narode, opleti po forumima i brani svoje ideale..."Bravo Nikšiću, ti si pravi čovjek...Svaka čast Bakire, ne daj da nas dušmani diraju...Zlatko je naše cvijeće...Tihiću, uz tebe smo do mezara..." itd... Postali smo paščad (bez uvrede za dotičnu životinju) koja laje samo na komandu gazde... Što jedan genije napisa nedavno..."Preokreći se, sine, postani jedan od njih. Pristupi im. Upiši se. Učlani se. Partije su ovdje jedina perspektivna preduzeća. Priđi im ponizno... U raj se ulazi kroz upravne odbore. Od izborne nema bolje platne liste. Za šta si dizao ruku kao čovjek, sada diži nogu kao pas... Ili idi odavde, i ne okreći se, sine."
...nažalost...i da živiš 1000 godina, ne'š to doživit...
Ima li smo mi našu Jugoslaviju, ali neka budala je htjela tu jebenu demokratiju, i sada nam je zbog toga stanje kakvo i jest !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
- Komšić je jedini političar koji nikad nije obećavao narodu kule od zlata, - nije krao ( ako i jeste za to se onda još uviejk ne zna ), - jedini se uvijek zalagao za suverenitet i jedinstvo BiH i jedini je ostao doslijedan svojim stavovima i uvjerenjima ( tj. nije se prodao okrenuo leđa Lagumdžiji kad je uvidio da je Lagumdžija jedan od najvećih lopova u BiH, zajedno sa Dodikom, Tihićem i Čovićem ) - Možda i nije puno napravio, ali za razliku od ostalih ( koji isto nisu ništa pozitivno uradili ) nije išao nikad na štetu BiH.
Ovo je bezveze, bas se opasao sa tri konstituciona naroda, eto da se prosipa demokratija iz jos jednog ugla, kao da nam coskova nije vec dosta. A i dok mu je ta obavjestajno-lazovska kurva (usput i lazno profesionalna, a najvise dokazano KOS-ovska) Munja u stranu, onaj ko je htio da komanduje izvjesnim jedinicama, pa mu nisu dali pa danas laje na te iste ljude u stranci od mene nikada glas nece dobiti.
opet se opasao sa srbin, bosnjak,hrvat, sranje. NAMA TREBA S P O S O B A N
Ma ni SPOSOBAN nas ne izvuče iz ovog blata u koje su nas zaglavili a kamoli ove "NAŠE" SLUNTE....
evo ga, jos jedan u nizu lezihl***vica. partija na partiju. cemu to vodi? komsic nije imao MUDA ,ZNANJA,SRCA da odbrani vlastito misljenje u svojoj stranci a sad osniva svoju da bude tito mali. jadna drzava jos jadniji politicari. SAD CE NEHLJEBOVICI DA POZURE I DA SE UCLANE. DOBAR NEKI ZIVOT NISTA NE RADITI,NIKOM NE ODGOVARATI I PRIMATI VELIKU PLACU I JOS SVASTA NESTO.AFERIM.
boli me qurac
Za njega cu da glasam!Ima moj glas.NAS DRUGI TITO!A onaj Bakir lopovcina zajedno sa klempom,Lagumdzijom.Sta nam ostaje Bakir lopov sebi hapa dobice i GRAS veoma povoljno.Lijanovic krade.Tihic jos gori pregovara sa Dodikom kako ce podijeliti BiH,a Radoncic mafijas prve klase.Doseljava sandje iz Crne Gore daje im dozvole da rade stanove,a ti isti imaju par radnji i potplate inspekciju da bi drzali neprijavljene radnike.Jedini borac je KOMSIC.Ja sam muslimanka i glasat cu za njega.Samo naprijed KOMSICU pravi si borac i ostaces
isto sr.anje, drugo pakovanje... treba pola stranaka pogasiti, jos je ova falila...
nikad ne bih glasao za nekoga ko je dzamiju zapalio
Ja ne bi glasao ni za kog ko je IŠTA TUĐE ZAPALIO. Ali kakve to veze ima sa ovim člankom?
Ja ne bi glasao ni za kog ko je IŠTA TUĐE ZAPALIO. Ali kakve to veze ima sa ovim člankom?
kod fahre je Free clanarina , a kod komsica fina tarifa za godinu npr zaposleni ,, sta kad krhnu porez novi na plate sto hoce da urade ..sta ondaaaa
Da je BOSANSKA FRONTA bilo bi super, ali ono "demokratska" je krajnje sumnjivo.
"Urediti stranku je težak, rudarski posao. Oni koji nisu to radili nisu ni svjesni šta to znači, pogotovo što se sve stvari moraju odvijati isključivo u skladu sa zakonom i Statuom stranke" Pa ne mogu da vjerujem da je ovo rekao...... NE, POČNI TO RADITI ODMAH VAN ZAKONA PA MOŽDA I USPIJEŠ. Ma nije on loš ali mu izjava, AKO JE TAČNA, ne valja PET PARA....
Na sljedećim izborima je već dogovorena koalicija između SDA I DF . Žejko - SDA pijun.
neće on ni s kim, a hoce na vlast, a realno ni izborni prag neće proci
Ako prođe, naravno. Vidjećemo sad jesu li bošnje na prošla dva izbora glasale za njega zato što je "karizmatični bosanac" ili su zabijale nož u leđa Hrvatima. Kao pitam se ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo samo što nisam kreno
Samo nemoj molim te obecavati nikakve zlatne kasike, sve ostalo ce ti biti oprosteno.
Stranka komunistickog otpada...demagoga... DEMAGOSKA FRONTA
A prvi im član Munir Alibabić Munja, stara srboslovenska nacistička kurva i UDBin omiljeni čupač noktiju ''nepodobnim'' ;)