Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam influenceri idite sad u dohu pa slikajte se 😉 hana već krenula tamo
Ja mislio viza za Njemačku....... :(
A ti boga cuj za Katar besplatne? Ja mislio za neku Europsku zemlju.
Koji debili u komentarima za nepovjerovati... preko katara se leti u vecinu zemalja azije, tako da besplatna viza je svakako dobra vijest za svakoga ko putuje ili planira nekad u zivotu da putuje
Hajde sto ne mozemo ici u neke zemlje bez vize. Al jarane da nam nisu obezbjedili vize za muslimanske zemlje to su idioti. Egipat, Maroko, Dubai itd itd. Zadnji smo na svijetu po svemu.
je bo vas katar
al jazeera
Jeste nas usrecili.
Bila bi za mene vijest da uz vizu daju i 4-5 hiljada maruna.
Izem vam katar...
A Beograđanke? I njima treba besplatna viza
sta cu ja jadnik u qataru? tamo rucak kao jedna bosanska prosjecna plata
Jos da se plasiramo na SP
To sam i čekao, odo sjutra tamo na džumu.
Lijepa vijest.. Kritičari, ni jedne!
E da mi i plate luksuzni odmor ne bih otisao,kad vidim kako im sirotinja radi i kako cak i umiru,dadilje pretuku i posalju kuci bez plate,ti arapi su sve zivotinje.