Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zakon o ravopravnosti polova se neprovodi ni u rudnicima. Nigdje žene da kopa !
Magla ne rise!
Prvi problem je koji će nam qurac preko 100 ministara bilo kojeg spola .., a onda stvarno koji će nam qurac i ovakva država, koja je između ostalog i muškošovinistička . . .
treba ovo sve motkom rascerati nekji placa zapad mi vise nemozamo imaji ko go.v.a.na .i i slicnisu
oni trebaju raspravljati dase tre vlade ukinu daji neplacamo dzabe te pare dase preusmjere u javne kuhinje.
Ja se slazem, treba im dati vise tih fotelja samo ne onih koji su usko vezani za Sud, Tuzilastvo i MUP iz razloga sto bi imali rupu ili vise rupa u zakonu :)
Meni je više frapantan podatak da već imamo 68 ministara, a još NISU formirane vlade tri kantona, Federacije BiH, i Vijeće ministara. Ovakav glomazan državni aparat ne bi podnijela ni Saudijska Arabija, a ne jedna siromašna, opljačkana i ratom razrušena BiH
Sto se mene tice mize bit 68 zena ali moze i da nema nijedne, bas me briga. I ne znam ko uvodi ovu euforiju jooooj evo postavili zenu sad ce sve bit bolje, a tamo oba potrefila cvaka i guska, gora od svakog frajera.
Aristotel kaze da je zena neuspjeli muskarac i vlast mora imati muskarac, jer je po naravni sposobniji da vlada. :)
Što je previše, previše je. Zar ova zemlja ima toliko novaca pa finansira 68 nepotrebnih. Kamo sreće da ih uopće nema .....a da je neravnopravnost svake vrste prisutna to svi znamo!
68ministara u kantonalnoj vladi, ima ih toliko sigurno u rs, a gdje je federacija pa opet rs, pa predsjednistvo, pa vijece ministara, pa dom naroda.....e moj narode kako to sve kosta.....a sve sa nasih ledja, ledja nase djece, unucadi, praunucadi itd treba ih sve ukinuti.
Samer Rešidat bit će ministar za kulturu i sport.DA POKAŽE DIPLOMU Karolina Karačić bit će ministrica za rad, socijalnu politiku i raseljene osobe. KO JE ONA ?!?! Predrag Kurteš na mjestu ministra unutrašnjih poslova. PJANO I PREVARANT, JOŠ JE IZ SDP-a. ŠTA MU JE DUŽAN ONAJ KO GA JE POSTAVIO NA OVU VEOMA VAŽNU FUNKCIJU????
Taman
Mislim da u ovom trenutku postoji jako mnogo drugih, puno bitnijih mjerila po kojima bi trebalo napraviti analizu dosadasnjih vlada (dosadasnji uspjesi, obrazovanje, naucni radovi priznati u svijetu, patenti itd.). Najlakse je prebrojati ko je zensko a ko nije i dodati par ublehaskih recenica i sklepati clanak.
68 kantonalnih ministara...ma BRAVO...ima da stignemo Svajcarsku u ekonomskom razvoju za 2 godine :)...a;' u ku..rcu! Kad malo bolje razmislim, samo ja i sko 4 osobe koje znam nisu ministri, zamjenici ministara, perlamentarci, zastupnici,....nemogu to naplacati 4 MMF-a
A niko ne spominje gay zajednicu !!! Moj sin Krive Drine inace za SNSD pise komentare po klixu koji sire mrznju, ali rado bi predstvaljao homice kao ministar.
Šezdeset osam ministara na nekih 2.5 miliona ljudi? Još kad dodamo njihovu širu rodbinu, prijatelje i ostale koji su prikačeni preko njih na entitetsku kasu, nema te zemlje koja nebi pokleknula pod financijskim teretom.
Tuzlanski kanton ima dvije minitrice (poduzetništvo i obrazovanje), ali to nije bitno! Bitno je da ni one neće uraditi ništa novo, čime bi nam unaprijedile poslovanje i obrazovanje. Radiće kao i svaki muškarac, a tu su samo zbog stranačkog križanja i vjeroispovjesti