Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje mrze muslimane kao i ostali normalan svjet ..nemojte se zavaravati .. mozda cak i vise nego u evropi ali je zemlja velika tako da se muslimani manje primjte,narvno tu ne mislim na nase iz bosne, oni su ko i svi ostali sa zapada,mislim na arape i pakistance a sto se tice zaposlenja..vecina bosanaca [svih nacija] radi ovo : zena cisti a muskarci voze taxi pizza delivery ilii kamoini .. sa tim se moze dobro zaraditi i dobro zivjeti, vecina djece su na dobrim fakultima i oni imaju dobru sansu, vi koji dolazite , zaboravite na vase fakultete osim ako nisu tehnicki ..
OVO ZOVU MUSLIMANSKA LUTRIJA jer 95 % prijavljenih su muslimani koji hoce da pobjegnu od bjede i sirotinje ..
zajebacete se
Ne znam za vas ali ja apliciram za ovo odmah 5. oktobra.
lijepo nek se nasele muslimani, nek postane Amerika islamska zemlja...taman ce se Europa ocictit od takvih pa ce postati ono sto je bila vjekovima prije...civilizirana i napredna!!!
hmmmm.....sumnjivo...prijavit cu se pa sta bi bi makar jedno dvije godine da se ishodam po svijetu bez vize:))))
Ono sto valja od Bosnjaka, uzece Amerika sebi, a ti furdo neoprana, sa Haretom se ..j.e.b.i.
Koje globalno sakupljanje informacija... Najbolji popis stanovnistva sto postoji. 50k koji ce dobiti vizu ce biti sigurno najbolji u matematici, fizici, medicini, sportu. Mislite da mi, levati, imamo sanse?
Ovih 50.000 nije ravnomjerno rasporedjeno po zemljama, nego varira svake godine. BiH je medju nizerangiranima, do 100 viza, dok neke zemlje imaju po nekoliko hiljada. Proces traje minimalno godinu dana. Ako dobijes vizu obavijeste te sredinom iduce godine. Onda moras raditi zdravstveni pregled....
jeslte li vi dobro ovo je iz kanade dokument .. mislim na sliku!!!
JEL TO NESTALO TOPOVSKOG MESA ZA BUDUĆE RATOVE.......HA HA HA
Helem, zanima me da ako ja kojim slučajem ili srećom dobijem ovu \"zelenu kartu\", da li ja nju moram odmah iskoristiti ili to mogu npr. tek za dvije godine dok sakupim novac i pozavršavam obaveze da bih mogao otići u SAD? Hvala
...rece neko kome najvece cionisticko uporiste na svijetu dodje iza jednog mosta na rijeci Hudson How yes no,...prijatelju moj.
Pa mozda ce samo oni biti i primani. Ocigledno je svima da su oni rak ovog drustva, pa bi to trebalo odstraniti odavde. A posto imaju iskustva, mozda trebaju Amerima za genocid nad Meksikancima i Crncima. Ameri samo uvoze ono sto im treba. Predane, vrijedne i postene radne snage kao Bosanaca u ovoj krizi zaposljavanja im bas i ne treba u ovom momentu.
Amerika ce prije postati muslimanska nego evropa. Ovdje se lijepo zivi a ne u genocidnoj evropi.