Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se orovodi tako mali broj testiranja na Kosevu?? Smije li Scepo Tornjak zatraziti Sebijinu smjenu kao sto je zatrazio smjenu Direktora Domova Zdravlja?? Nesmije potrcko ni ziv da se javi..
Svaki dan kad ima vise izlijecenih od umrlih je dobar dan,nema sale ostanite kod kuce,ko ima dvoriste,zemlju ili vikendicu neka provodi vrijeme napolju ,lakse uzdrzati,zaboravite proslave,okupljanja,kafice ,klubove ,s tim je na neko vrijeme gotovo
Prvozarazeni u Maglaju nepokretan, ostali zarazeni cerka, zet, unucad i vrlo moguce firma u kojoj radi mnogo osoba !!
Mislim sigurno da sam na ovaj portal uletio 1000. puta u zadnji mjesec dana. Nikad nisam razmišljao ko odakle sleti. Samo zbir mmožio. Oko 3 miliona vidio. Malo nas je Al smo govna.
Stigli testovi
u maglaju je 7 zaraženi
Ovo postalo kao Loto ili Bingo od stotina igracajedan peterac dobije ahahahah
@LordAjdzent ruzna sala!
To uopste nije sala sto je najgore vec suha istina od koje mi se jedino preostaje smijati se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Testovi imaju pouzdanost od samo 30-40%, u Njemačkoj dvije studije je proveo prof.dr. Hendrik Streeck. U 500 domaćinstava stručnjak nije mogao uzgajati žive viruse u laboratoriji. To znači da virus ne preživi dugo na površini. Drugo istraživanje pokazalo je da je broj neprijavljenih slučajeva mnogo veći. Nisu imali simptome. Rekalkulirana smrtnost je 0,37%.
takav strucnjak mora da odmah bude zaposlen na WHO. Takav biser je novi Nikola tesla
@ajkula Iznošenje glupih komentara je jednostavno. Nauka umesto propagande. Ako govorite jezikom koji nije bosanski. Komentari stručnjaka o Coroni. Prof. Dr. Hendrick Streeck, prof. Dr. Gerard Krause, dr. Wolfgang Wodarg, prof. Moelling, prof. Jarren, prof. Ionnidis, prof. Ricciardi, dr. Köhnlein, prof. Kad pročitate njihovo mišljenje i istraživanje, javite se i pokazat ću vam još 100 profesora koji kažu da korona nije opasnija od sezonskog gripa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DRZI SE SARAJEVO SVAKA CAST