Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cirkus. znaci po pet sati bosnjo ce da ceka na granici kada krene u makarsku. divno. geto.
@toh Ako je tebi od svih EU destinacija Makarska pala na pamet onda nisi bolje ni zaslužio
@toh Tako je to kad šef vodeće bošnjačke stranke jedini u Evropi podržava bolesnog Erdogana i njegov zločinački pothvat u Siriji!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uzimam njemacki pasos, ko vam yebe mater.
uzmi ko te hebe, ostavi bracu I sestre sami da se pate ko '92. jednom izdajnik uvijek izdajnik
@Lovorko1 Hahahhaa samo se ti tjesi. Ja avionom svaki put iz Evrope, i u Evropu. Vas samo popisam a Serviju ni ne vidim. A na more u prelijepu Tursku, Albaniju Crnu Goru, duplo ljepse, a duplo jeftinije. Balijice, koje hoce da se pokazu komsijama sa iznajmljenim ili kupljenim na kredit BMW, Mercedesima, Audijima... drzite na granici i po 20 sati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A hoće li građani EU isto tako kad budu ulazili u ovo Etno selo?
... pa kada sam to mogao, neki dan, raditi prilikom ulaska u Egipat, mogu i u EU... valjda se samo prvi put to radi ...
Pocet cu se izjasnjavati Hrvatom, a to cu uciniti i na prvom sljedecem popisu jer zelim imati hrvatsku putovnicu asap. Jbga, pragmatizam iznad svega!
Ovo su ciste gluposti ne vjerujem da ce ovo proci jer je cilj postici neki laksi i brzi nacin prelaska.Prevelike se gužve stvaraju.Nesto ce se promijeniti u ovom zakonu.Ovo smeta i Hrvatima i Bosnjacima i ostalima.
Kakav huskacki clanak Klixa fuj...pa godinama na svim vecim aerodromima se skenira otisak prsta i slikaju na pasokim kontrolama. Papci jedni
a Afrikanci i Azijati ulaze svaki dan bez pasosa #KrajEvrope
Otisci i miganje okom u Županji a u Passau uzimanje uzorka stolice 👀💩
..... molim isti tretman za ove rođene po Vitezu , Kiseljaku , Čapljini , Žepču , a koji imaju putovnice RH !!!! .... to što imaju putovnice , ne znači da su Hrvati ! .... pa jbt , Vitez ni blizu granice s RH nije .....! 😂 Ćaos !!!!!
Samo istom mjerom vratiti
...a kojom to konkretno?
Što nam ne ugrade RFID čipove kao ćukama jer nas ionako tretiraju kao životinje.
Znate li vi otkad se to vec radi na aerodromima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na sta ste spali :D ...jad i cemer.
Nije mi jasno sto se mnogi ljute, ako ce ih EU registrovati u svoje registre, gdje se vec nalaze podaci o stotinama miliona gradjana EU. Zar jos ima neko u BiH, koji vjeruje da ce BiH uci u EU prije 2050 godine.
Bili me tuki ja imam Kroešjn pasport.
Kakav je postupak sa rvi i bezobraznim licima ..?