Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovakva vjest se javi svakih 6 mjeseci, a komentari od prošli put su bili da se SIPA komotno poigra sa ovim pitanjem jer ovdje ima kriminala kao u razuzdanoj (razvojnoj )banci. Pa valjda če nekad šta i neko provjeriti, jer svake godine se odljeva u privatne đepove par miliona KM !
\"BiH ne gubi novac već koristi usluge Zagreba i Beograda. Troškove koje u ovom procesu imaju službe zračnog prostora Srbije i Hrvatske, oni naplaćuju od korisnika tih usluga\" jesam li ja lud il neznam sta ? pa kako ova recenica ima smisla? bosna korisnik i ne trosi pare u prvom dijelu recenice a u drugom objasnjenje da je to tako jer beograd i zagreb naplacuju od korisnika usluga, sad kao bosna nije korisnik???????
ovo znaci da ce u najboljem slucaju tek u 2011g biti
treba ti dozvola za kontrolu bez nje ti obrazovanje ne znaci nista(znaci teorija, simulator it).....trenutno je nadlezna bhdca za kontrolu dok se ne formira agencija tj provajder.....direkcija ima trenutno dosta kontrolora u procesu prekvalifikacije i skolovanja ali ce trebati jos...tako da prati bhdca i mozda bude konkurs uskoro.........
Potrazi malo po forumu ove sto rade na aerodromu.Imas par tema o preuzimanju Bh airlines-a od Turaka...pa njih pitaj.Vjerovatno ce te znat uputit..
Imam visoko obrazovanje za kontrolu avio saobracaja, a zelio bih se vratiti u BiH, koga kontaktirati u vezi mogucnosti zaposlenja ??? Zna li ko sta vise?