Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zbog pojeftinjenja naftnih derivata.
Zbog govneta mog, nije uopšte pojeftinilo gorivo, negdje je ostala ista cijena
Blago nama u svakom slučaju... Kad je poskupiti odmah poskupe, a evo priča se o pojeftinjenju goriva, ma kakvi, nema ništa, drže iste cijene, a barel nafte 70$
nista novo osim vlasti
Nema veze, pit cemo naftu.
nema ni rezerve goriva pa kad cijena goriva padne kod nas ostane sve isto
hajd sto brasno poskupi kad je godina teska, to razumijem...Ali vec sljedece godine kad se napune rezerve psenice i padne cijena brasna, zasto cijena hljeba i pekarskih proizvoda OSTANE ISTA??? i prije par godina je bilo poskupljenje brasna, ali kad su cijene pale kifle i dalje ostale 20 feninga... lopovluk od pekara
Mogu ja mesa i bez hljeba.
Jeftinija corba, skuplje brasno, nema veze bit ce na kasiku srk srk.
Koji je pekar do sada napravio 3 pekare, od utorka će i četvrtu
vlada Nermina Nikšića je osugarala te rezerve brašna još prije poplava
nema veze,kavijar je pojeftinio
valja budzet zakrpiti, donacija je sve manje, para nestaje, kako isplatiti sve silne plate našim političarima. ovo je najednostavniji način.
"_Bosna i Hercegovina nema robne rezerve pšenice, pa i najmanji porast cijena ovog proizvoda u regionu direktno se odražava na cijene brašna u Bosni i Hercegovini. Lakota upozorava da bi vlasti Bosne i Hercegovine morale osigurati robne rezerve pšenice, koje bi bile dovoljne barem za tri mjeseca. To bi, smatra on, osiguralo i stabilnost cijena brašna na bh. tržištu, piše NAP. " Jadna smo mi Država kad nemamo svokje robne rezerve. Zar se Vlasti nisu opametile poslije onih poplava. Kod bilo kakve katastrofe bili bi prepušteni sami sebi i čekali donacije iz vana. Sram neka bude naše Vlasti da nema robne rezerve za ovaj narod, bar u osnovnim životnim namirnicama. Narod je blesav. Pa do kada će ove krvopije trpiti? Neka poskupi brašno, I TREBA TAKO! Sve ovo ovakom trpljivom i šutljivom narodu treba.
Ma nećeš se hadžijat pa makar. Nikad više Miliona nije bilo u opticaju a nikad veća sirotinja narod nije bio.
innahawaad, pa to i jeste zbog miliona koji su u rukama samo šačice ljudi. Ova šačica je sve to pokupila od većine, koja postade i ostade sirotinja.
samo udri lo sirotinji... al neka necete do vijeka...
Porasle cijene u regionu. Nije problem ovo poskupljenje, već loša opšta ekonomska situacija stvorena, dobrim dijelom, politikanstvom i retrogradnom retorikom o odbrani pseudonacionalnih interesa što stvara nepovoljno okruženje za ekonomski razvoj .