Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možete 3 dana, ako imate više para 3 sedmice,a ako imate dobre rodbine 3 mjeseca gledat ajfelov toranj onda deportacija policija sa vama ima posla a ostanak više od 3 mjeseca krivično djelo u najboljem slučaju vračaju vas avionom 3 klase.
Bas lijepo od 15 prosinca tako da siptari i mungosi mogu posjetiti rodbinu za BOZIC :-)
Ma kakvo ukidanje viza, pa jeste li svesni da ce u tom slucaju u BiH ostati samo oni sto su na vlasti, mi odosmo, pa ko ce onda za njih irgetiti. Kao i za vrijeme rata sto su nam nasi zavrtali plin i struju, tako ce nam sad nasi politicari srediti da nemamo ni vize. Ostaje BiH nezvanicno konclogor u kojem su logorasi svi posteni Bosanci i Hercegovci bilo koje vjere i nacije da su.
Da smo ostali u Krnjoj Jugoslaviji putovali bi već odavno bez viza u Bjelorusiju i Mjanmar
SVEDSKA DOMOVINO MOJA, DOOOLAAAZIIIM. PRIPREMITE SOCIJALU ZA SEDMEROCLANU PORODICU.
ko zadnji izade, nek ugasi svjetlo.
ma kad malo bolje razmislim poserem se na tu evropu vise.ne mogu a da se ne sjetim veta na uvoz naoruzanja s pocetka rata u bih i konzervi iz ratnih zaliha evropskih zemalja.pa 4 godine posmatranja i istrazivanja koliko jedan narod moze da podnese i da se bori sa armijom u koju su ulagali 24 000 000 jugoslovena nekih 45 godina. jednostavno mi se gade i oni i njihova varjanta demokracije.a sto se tice eu dajem joj 3 godine do raspada.
@straza evo malo muze: http://soundcloud.com/dran-cee/tracks
Ta ti ni kod talibana ne bi prosla.
@vehbija LOZINKA?
@tele Nije ni Almir ni Jovo, to sam ja.
@Jovo Pa tako su i nastali vicevi o Hasi i Husi. @Almir Jel ti to zaprave uze nase ime? Nemoj sinko se pretvarati extremnim to nigdje ne vodi.
Ja cu glumiti Bosanca i pretvarati se da je glup.
Dosta dosta vise i o vizama. Ja ohladio.
joooj sladje, beton mala :)))))