Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo vas evropska unija. Samo se time 'priblizavate' otimajuci gradjanima pare iz djepa. Kome vise supljirate s tom EU.
Zasto Bosnje uopste uzimaju ove pasose ako im je Dodino pismo na njemu i ako ne mogu ni u RS uci a kamoli negdje u inostranstvo?
Vadi narod pasose, vidi nema vise ovdje sta traziti, SDA opet pobijedila, bice veca govna nego sad.
Kad treba narodu uzet pare, mi smo prvi.
E pa dragi Bože, šta je ovo??? Samo sjede, leže i smišljaju kako će od naroda dodatno izvući novac. Neka smo mi potrčali da prvi budemo u trećoj generaciji pasoša, iako nam to niko nije tražio. A u svemu ostalom smo zadnji, CRNA RUPA U EVROPI I SVIJETU. Imam drugu generaciju. Sada će oni izmisliti da se mora mijenjati. :))))))
koja glupost u pm.Koji vrag nam trebaju najsavremenije putovnice kada smo u svemu ostalom zaglavljeni u dvadesetom vijeku...
Kod mene pasos iz ove godine, a vec stari? :( Al mogu ga korisiti cini mi se rekose jos 10 godina od dana izdavanja? Pasoši druge generacije se mogu koristiti do njihovog isteka ili deset godina od datuma izdavanja.
opet fali para pa skoro su mjenjani
Čuj pasoš treće generacije... Dok drugi generacijski promovišu iPhone, iPads i ostalo, mi štancamo generacijske pasoše... Niđe ovo na svijetu nema... Još samo da nam kažu koje su mu specifikacije... I da dodam, još uvijek živim za dan kada ću na ovom portalu pročitati članak, a da nema pravopisne greške...
Ja bih rekao cirguz država...