Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ce vise ti mikrochipovi ,kakvi pasosi to je vec kameno doba.??
to sredoje,poserem se na tebe biometrijski
evo proguglah o ovom biometrijskom pasosu. opet isti vrag, ganjaj vize gdje god maknes...i to ako je dobijes! pu! :-(
Ma ja, treba Bin Mladenu BiH pasos da ide u red za vizu pred njemackom ambasadom. Eno ja ga juce vidio, kaze sta je ovo odbijaju ga vec drugi put, a ima sve garancije i osiguranje platio za godinu dana u VGT, a ima i garantno. Kaze da je prije putovao sa BiH pasosem i cijeli svijet obisao, ali kaze ovo iz ponizenja nece trpjet i da vise nece ni predavati za vizu. A jos se kod Aksamije slikao dva puta.
hoce mi neko objasniti sta je biometrijski pasoš, tj. kakva je razlika, olakšica ili sta vec?
Bin Laden ponosno drzi taj tzv.\"BiH\" pasos plus jos mnogi jarani Ladenovi Imati to smece u rukama je uvreda za zdrav razum i postena covjeka,seljaka ucitelja .........bilo koga normalnoga.Nema tih para da bih uzao takvo nesto u svoje ruke.
To bijahu oni biometrijski pasosi cije je redovno izdavanje trebalo poceti u oktobru prosle godine?
NEMA TU NI PASOŠA NI DRŽAVE. BiH je : KONTEJNER DRŽAVA, PROTEKTORAT.....najobičnija PRČIJA. NI OKOLNE DRŽAVE NISU BOLJE !
Živi bili pa vidjeli...
a ja qurca i drzave.. U prosjeku svake tri godine treba novi pasos, a s njim onda mozes guzicu obrisati.. Pokakim vam se na biometrijske pasose!